Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolay değil almak uçuk bedeller istiyorlar
Kolay değil tabi üstelik 3 yerli şartı geldiği için daha değerlendi şimdi. Seneye 3 yerli 4 olacak, İrfan kendini geliştirirse daha uçuk fiyat isteyecekler. Şimdi denenmeli denenecekse. Muslera'dan da epey şey kapar, 2 yıl sonraya kendini as olarak hazırlar. İlla İrfan olsun da demiyorum, bu yol izlenmeli artık. Kalecimiz efsanemiz tamam da, 35 oldu, yedeği kova, önünde 50 maç var, yabancı sınırı var.

adam 29 sene once wembleyde futbolcuyken sampiyonlar ligini kaybediyo,29 sene sonra hoca olup avrupa sampiyonlugu yasiyor italya ile wembleyde.futbolda böyle hikayeler var.döngüler var.faruk surenin yaşadıklarını yasama ihtimali var burak elmasin.ama bunu ben anlatamam,Tanri size gostersin.burak elmas daha cocukken hayal kuruyor,Galatasaray baskani olacağım diye,sonra efsane Gs baskaninin kiziyla tanisiyor,evleniyor,yillar sonra Galatasaraya baskan oluyor.bunlar hep tesaduf ve bundan sonrasi da tesaduf zaten.pisman olacağınız seyler soylemeyin simdiden

:crushed:

@Yusuf Kara

Stançiu nasıl

Sanki belhanda türevi gibi geldi bana skilsten detaylı baktınmı gelsin kefilim diyomusun
leicester maçını izlemiştim sağlamdı ya o maçta

belhandayla ne alakası var herkes bir belhanda benzetmesi yapmış anlamadım belhanda stoperden bile top çıkaran bir herif. Stanciunun hiç öyle bir topçu olduğunu düşünmüyorum

bizle adı anıldıktan sonra 10 tane skills 10 tane maç performans videosunu izledim

şut var
freekick var
dripling var

kornerleri falan da iyi kesiyor araya bazen çok temiz toplar bırakabiliyor. tek kusuru bam bam her yerden şut çekiyor. bize ters gelebilir bizim aveller şut nedir unutturdu bize çünkü.

ben kefil miyim bilmiyorum ama BEĞENDİM.

yıl olmuş 2021 trabzonlu cahil bir kalecinin lafına uyup saçma salak bir kural getirdiler. sağ bekte de ömer bayram'ı oynatırız artık.

elde tutmakta ısrar etmezler bence
ama paramız yetmeyecek muhtemelen
15 gibi bir opsiyon ile gelse o parayı veremeyiz.
maksimum 8-10 olmalı.
buna razı olmazlarsa o iş yatar.
8 10 fln da veremeyiz daha mostafa fln var. banklara ödemeler var. herifleri kekleyip kira ücreti ödemesek manyak olur

Mehmet özcanın haberi bugünü işaret ediyordu en azından heyecanlı geçer bugün

Rezil bir kural yüzünden haketmeyen adamlar 11de oynayacak. İyi topçuluğundan değil Sırf kuralın gerekliliği yüzünden pynayacak adamlardan da milli takımda bir şey bekleyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt