Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustat öyle de marianonun nasıl duştuğunu, performansının her sene daha da dip yaptığını görduk.Bu da tamamen fiziksel kapasite ile alakalı.Bu adam gelir ilk sene katkı verir ama 2. sene 3.sene sövmeye başlanır.
Ben günümüz teknolojisinin yaş olumduzlufunu ortadan kaldırdığını düşünüyorum. 15 20 yıl önce olsa tamam. Tamamen oyuncunun ne istediğinle alakalı. Çalışan kendine iyi bakan oyuncu 35 inde de iyidir. Günümüzde mesleğe saygısı ve hedefleri olan bir ismin 40 ina kadar oynayabileceğini düşünüyorum. 20 yıl önce 30 kariyer sonuydu mesela.

GSCimbom Mobile App

Serdar Ali Çelikler: Ali Koç, Burak Elmas, Ahmet Ağaoğlu ve Ahmet Nur Çebi hafta içi Habertürk'e çıkacaklar.

jorginho cl + avrupa sampiyonasini aldi vay be

ft vazgeçirir umarım elması
hoca takımın yanı sıra başkanı da yönetmek zorunda kalacak gibi

TFF ye karşı birlikte hareket etmek tamda yapılması gereken şey. İnşallah başarılı olurlar. Futboldan anlamayan bir TFF nin futbola ve izleyenlere darbe yapmasına müsade edilmemeli

stanciunun son sezon hariç 10+ yaptığı sezon yok.

20/21 highlight videolarında kötü topçu gibi durmuyor. tekniği, dar alan becerisi, şut tehdidi vs. yeterli gibi. zaten iyi futbolcunun kumaşı ayağına aldığı toptan belli oluyor.

fakat son sezon hariç skor anlamında verimsiz olması kafa karıştırıyor. ayrıca 6+ milyon euro gibi bir bedel konuşuluyor. muhtemelen son transferi olacak 28 yaşındaki birisi için belhanda - feghouli vakası olabilir.

önceki sezonlarını izleyen birisi yorumlarsa çok iyi olur. umarım tek sezonluk topçulardan olmaz.

stancinun son sezon hariç 10+ yaptığı sezon yok.

20/21 highlight videolarında kötü topçu gibi durmuyor. tekniği, dar alan becerisi, şut tehdidi vs. yeterli gibi. zaten iyi futbolcunun kumaşı ayağına aldığı toptan belli oluyor.

fakat son sezon hariç skor anlamında verimsiz olması kafa karıştırıyor. ayrıca 6+ milyon euro gibi bir bedel konuşuluyor. muhtemelen son transferi olacak2 8 yaşındaki birisi için belhanda - feghouli vakası olabilir.

önceki sezonlarını izleyen birisi yorumlarsa çok iyi olur. umarım tek sezonluk topçulardan olmaz.

10 numara için skor katkısı dusuk.Ustelik bunu seviye olarak alt liglerde yapamamış.10 numara alacaksak daha skorer birini isterim.

stancinun son sezon hariç 10+ yaptığı sezon yok.

fakat son sezon hariç skor anlamında verimsiz olması kafa karıştırıyor. ayrıca 6+ milyon euro gibi bir bedel konuşuluyor. muhtemelen son transferi olacak2 8 yaşındaki birisi için belhanda - feghouli vakası olabilir.

son transferi olacağı konusunda ben pek öyle düşünmüyorum ya. oyuncu daha önce araplarada gitmiş. para için gitmeyeceği yer yok, tek yapması gereken *iyi performans* sergilemesi. gomis geldiğinde 31 ya da 32 yaşındaydı, iyi oynadığı sürece her türlü postalanır bir yere

son transferi olacağı konusunda ben pek öyle düşünmüyorum ya. oyuncu daha önce araplarada gitmiş. para için gitmeyeceği yer yok, tek yapması gereken *iyi performans* sergilemesi. gomis geldiğinde 31 ya da 32 yaşındaydı, iyi oynadığı sürece her türlü postalanır bir yere
gomis geldiğinde yaptıkları ortadaydı. sanırım marsilyada 20+ atarak felan gelmişti ve ondan öncede kariyeri belliydi.

maaşı düşük tutarsak tabi ki postalanabilir fakat 1 yıl bizde oynasa zaten 30 yaşına geliyor. aldığımız paraya gönderebilmemiz için gerçekten sağlam performans vermesi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt