- 27 Ocak 2010
- 59.648
- 31.174
- 3.523
Kolpadegilmi bu fabrizio ustadfabrizo kurzawa demiş h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpadegilmi bu fabrizio ustadfabrizo kurzawa demiş h.o
bilmiyom üstad h.o yazasım geldiKolpadegilmi bu fabrizio ustad
Rosiere neden kiziyorsunuz aidiyet duygusu yuksek adamlari hep sevmisimdir ayni durusu onyekuru ve denayerdr gostermisti asil sovulecek adamlar muric ve irfancan gibi ruhunu paraya satanalar hela olsun adama
twitchte söylemiştirTwitterında goremedim fabrizionun kurzawa haberini nerde soylemiş
bakalım bejeke ve febe yalakası Galatasaray düşmanı yavru şikeci hatay bu sefer kaç yicek
Twitch canlı yayınTwitterında goremedim fabrizionun kurzawa haberini nerde soylemiş
Saygisiz kirmanco imza torenine terlikle geldi. Ayni gun bunu imza atmadan dehlemeliydiler.bizimkiler ozandan gelen parayı gelecek seneye aktarmak için aldılar bence diagneyi... araplarda sıkıntı olmasa satacaktık işte ama olmadı. elimizde patladı fena şekilde.
Neyse ney adam bir durus gostermis paraya kendini satanalardan daha cok nefret ediyorumbjkyi ayakta z....yor yedlin varken ona bons verecez sanki, bizi kullanıp bjkya para sokmağa çalışıyor
Ver bakalım 500 bin euro maaşNeyse ney adam bir durus gostermis paraya kendini satanalardan daha cok nefret ediyorum
Senin yuzunden ben de gordum silmiyom@Uğur İz
üstat şunu siler misin
u19 konusuna gel gencoları yorumluyoruz füns@Uğur İz
üstat şunu siler misin