Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rosiere neden kiziyorsunuz aidiyet duygusu yuksek adamlari hep sevmisimdir ayni durusu onyekuru ve denayerdr gostermisti asil sovulecek adamlar muric ve irfancan gibi ruhunu paraya satanalar hela olsun adama
Twiitter'da Bjk'nin çocuğuyum yazmak duruş göstermek değildir. Ne Denayer ne Onyekuru böyle soytarılıklar yapmadı. Takımına dersin ben şu takıma gitmek istiyorum onlara olaylık gösterin dersin o başka duruş odur. Daha 2-3 hafta önce Rosier Marsilya yada Lyon haberi çıktığında bir Bein Fransa'ya Marsilya'ya hayır diyemezsin diyen ama bu mu duruş?
beIN Sports Fransa'ya açıklamalarda bulunan Rosier şöyle konuştu:

"Marsilya'nın bana olan ilgisine şaşırdım ama tekliflerle menajerim ilgileniyor.

Marsilya, Fransa'nın en büyük kulüplerinden biri ve onları reddedemezsiniz.

Bana gelen teklifleri değerlendireceğim, menajerlerim zaten konuyla ilgileniyor. Hangi takımlardan teklif olduğunu söyleyemem.

Sporting, Beşiktaş ile görüşüyor, neler olacağını göreceğiz.

Bana en uygun ligin Bundesliga olduğunu düşünüyorum, ligin genel oyun anlayışı hoşuma gidiyor.''
Duruş gösteren adamın açıklamaları.

Fabrizo romano kurzawa isi ciddi demis.superrr

Twiitter'da Bjk'nin çocuğuyum yazmak duruş göstermek değildir. Ne Denayer ne Onyekuru böyle soytarılıklar yapmadı. Takımına dersin ben şu takıma gitmek istiyorum onlara olaylık gösterin dersin o başka duruş odur. Daha 2-3 hafta önce Rosier Marsilya yada Lyon haberi çıktığında bir Bein Fransa'ya Marsilya'ya hayır diyemezsin diyen ama bu mu duruş?

Duruş gösteren adamın açıklamaları.
Bu şovmen ya marsilya ya da almanyaya gider en basindan beri diyorum

Cartegana ile resmi olarak 53. isim piyasaya düştü h.o.. Çok büyük oyuncu free agent. yaş 26..bombazo

Oha adi bilinmeyen topculardan biri düşmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt