Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdül başkan bile ittire kaktıra ama öyle ama böyle kiralık bedava falan bişiler yapıyordu takım şampiyonluk potasında mutlaka oluyordu. Tüm bunlarıda ffp varken yaptı ha.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste 😂
1 ay önce bu cümleyi kuracağım aklımın ucunun ucundan geçmezdi
Futbol yöneticiliği ayrı bir olay.

NET bilgidir alin size gercek duyum gizli forumdan taze taze

Gedson (biz 8 teklif etmisiz kira+op)
Onye (3,8 milyon euro)
Baris (bitmis transfer)
Dieng (bonservisiyle, kiraya vermeyecek takimi)
Rondon ( bitmis transfer)
Paulinho (bitmis transfer)
Kaan (sassuolo stoper alana kadar)
Rui ( moreno olmamis)

Basina cikmayan haberlerde bunlar

Bursa ile ismail, burak ve batuhan icin 6 milyon euroluk teklif sunmusuz bursa 3u icin 15 milyon euro istemis

Gozgoze irfancan ve halil icin teklif sunmusuz gozgozde 7 milyon istemis

Rafinhayi istiyormus 8/10 no olarak hoca psgden ama zormus paulinhonun alternatifi degil birlikte istiyormus hoca yusuf diye katarli bi elemani aramis hatta ust mevkilerden arkadasi belirsiz daha durum

Teixeraya teklif etmisiz bjkye soz verdim demis anlasamazsak bjk ile gelin konusalim demis bizimkilerde sana mutluluklar demis

Nordsjelanddan sulemana ve diomandeye teklif etmisiz ajax ikisini alacakmis cocuklarda orayi istiyormus

Solbek icin wolvesdan famalicaodan vinagreyi istemisiz 12 milyon euro fiyat bicmisler masadan kalkmisiz

Offffff asiri cok bilgi var hepsini nasil yazayim bunlarla bugunluk yetinin

Devamini bi okuyayim yazarim birsuru scout transferi bilgisini paylasmis eleman
Eğer dejavu yaşamıyorsam bu mesajın aynısını bir hafta önce okudum bu forumda. Doğru hatırlıyorum değil mi? :asd:

Ya bu arada, çıldıracağım arkadaş. Şu lafı söylemeye utanıyorum ama:
Apo Aytaç'ı almasa Emre-Ömer-Arda orta sahasıyla çıkacaktık PSV maçına. Yani sıfır orta sahayla.
Ben ne diyeyim şimdi bu duruma? Koskocaman GS ele ayağa düştü resmen.

Burak elmas ve yonetimi iyi başlamadı pek tabi ama hemen yermek istemiyorum.bi kere guvendik,burak elmasin ne kadar hassas oldugu da ortada.surda 25 gunluk bebek gibiler,40lari bile cikmadi.cogu trubunden gelen,genc ve burak elmasin yakin arkadaslari.taraftarlar herseyden once bizim gibi.genc ve yeni olduklarından stresliler.saygiyi elden birakmamak lazim

Benim tanıdığım Terim ya istifa eder yada ha bunların da fişini çeker.
İkisini de yapamaz şu an.
İstifa etse, kaçtı derler. Bunu dedirtmez kendine.
Yönetimin de fişini çekemez. Daha yeni seçildi çünkü. Ama M. Cengiz'de yaptığı gibi taraftarın önüne atmaya başlayabilir. Ha bunu yaparsa, bir daha hiçbir başkan Terim'le çalışmaz. Terim bunu bilecek kadar zeki bir insan.

Burak elmas ve yonetimi iyi başlamadı pek tabi ama hemen yermek istemiyorum.bi kere guvendik,burak elmasin ne kadar hassas oldugu da ortada.surda 25 gunluk bebek gibiler,40lari bile cikmadi.cogu trubunden gelen,genc ve burak elmasin yakin arkadaslari.taraftarlar herseyden once bizim gibi.genc ve yeni olduklarından stresliler.saygiyi elden birakmamak lazim
Benim tek kızdığım Avrupa hedefi olmayan şamp ligi umrunda olmayan bir yönetim seçmişiz. Bunu seçimden önce söyleselerdi acaba kaç tane oy alırlardı

psvyi elersek naparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt