Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giphy.gif

Ben öyle basit demeçlerle başkanı yemem onu baştan söyleyeyim ne gözler gördü bu gözler o koltukta. Daha çok erken. Hatalı olduğu süreç 10 gün açıklaması onu da kendi ağzından açıklayacaktır. Yönetim sözcüsü ile değil.

Bu arada PSV'ye elenirsek FT de yangına ufaktan başlar bence. Hızlanmamız lazım artık diye. Bakmayın birbirlerine böyle sarmaş dolaş güldüklerine. Daha düne kadar M. Cengiz'le de aynıydı. Sonra neler olduğunu gördük. Önce ufaktan birbirlerine konduruyorlardı, sonra iş zıvanadan çıktı.
FT Elmas'ı direkt taraftarın önüne atmaz, atamaz hemen. Ama bu şekilde devam ederse kesin bir şeyler söylemeye başlar.

Ben 2 ismin açıklanacağını düşünüyorum bu gedson ile solbek olacaktır şu an görünen o. PSV maçına da zaten hazır olduğu için gedson çıkacak diğer isim çıkmaz

Bu arada PSV'ye elenirsek FT de yangına ufaktan başlar bence. Hızlanmamız lazım artık diye. Bakmayın birbirlerine böyle sarmaş dolaş güldüklerine. Daha düne kadar M. Cengiz'le de aynıydı. Sonra neler olduğunu gördük. Önce ufaktan birbirlerine konduruyorlardı, sonra iş zıvanadan çıktı.
FT Elmas'ı direkt taraftarın önüne atmaz, atamaz hemen. Ama bu şekilde devam ederse kesin bir şeyler söylemeye başlar.

Zerre laf edemez.Transfer için eylule kadar zamanımız var demeyi biliyor.

Olmayınca mahmut neylesin padişah palamut, demesi yeterli zaten 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt