Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diagne ulan bu.Oyuncumuzu çalmışlar yetişin
Bir değişiklik yok yaniTransfer istiyorlar
Evet hakaret istifa vs gibi absürt şeyler söylenmediği sürece eleştiri olabilir doğal karşılamak lazım artık.Bir değişiklik yok yani![]()
Yapma bunu yapma bunu bunu yapmaÇok heyecanlıyım 4.kez transfer haberi alıyorum
Bu arada PSV'ye elenirsek FT de yangına ufaktan başlar bence. Hızlanmamız lazım artık diye. Bakmayın birbirlerine böyle sarmaş dolaş güldüklerine. Daha düne kadar M. Cengiz'le de aynıydı. Sonra neler olduğunu gördük. Önce ufaktan birbirlerine konduruyorlardı, sonra iş zıvanadan çıktı.
FT Elmas'ı direkt taraftarın önüne atmaz, atamaz hemen. Ama bu şekilde devam ederse kesin bir şeyler söylemeye başlar.
Olmayınca mahmut neylesin padişah palamut, demesi yeterli zatenBu arada PSV'ye elenirsek FT de yangına ufaktan başlar bence. Hızlanmamız lazım artık diye. Bakmayın birbirlerine böyle sarmaş dolaş güldüklerine. Daha düne kadar M. Cengiz'le de aynıydı. Sonra neler olduğunu gördük. Önce ufaktan birbirlerine konduruyorlardı, sonra iş zıvanadan çıktı.
FT Elmas'ı direkt taraftarın önüne atmaz, atamaz hemen. Ama bu şekilde devam ederse kesin bir şeyler söylemeye başlar.
Bi transferimizi öğrendim beyler 10 layk gelirse salarım haberi
Çok heyecanlıyım 4.kez transfer haberi alıyorum
İnşallah olmaz ama psv ye elenince durumlar değişebilirZerre laf edemez.Transfer için eylule kadar zamanımız var demeyi biliyor.
Elenme ihtimali azİnşallah olmaz ama psv ye elenince durumlar değişebilir