Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van Aanholt’a vereceği imza parasına biraz daha ekleyip onun yerine Claudio Bravo’yu alsa savunması yerli yerinde, oyun kurulumuna katkı verir. 6 ay önce 1.36M euro’ya takımına geldi. Lütfen takımda bu kadar yüksek maaşlı dede varken yaşlı bek almayın.

Ekli dosyayı görüntüle 130592

Bu genco arjantindeyken onermistim. 1 2 macini izlemek yetmisti acayip hizli. Savunmada da temiz müdahaleleri var. Arjantin liginde bu tarz topcular kaynıyor ama bizim scout ekibinin ilgi alanina girmiyor galiba

Muricle de görüsüyor fener
4-5 m euroya alirlarsa sasirmam
Seneye yine 20 m euroya satarlar

Son dönemde seni hiç iyi görmüyorum, foruma ara vermelisin.

Bu pesimistliğinizin sonunda ya sövüp ceza yiyeceksiniz ya da ben hepinize saplıcam.

Eşekbahçe kimseyi alamaz paraları yok. Ozanı falan satarlarsa ancak alırlar. Free adam kovalıyorlarmış. Ertanın kankası öyle diyordu.

Yaw Gedson zaten eşşek gibi dusuyor, yanina yine eşşek gibi kosan birisini alirsak + kanatlar da mucadeleci olursa PSV filan elenmeyecek takim degiller. Gidip Ardaz Fegh, Babel ile oynarsak Feyenoord bile bizi eler

Biz her gun burdayiz da. Bu ay transfer olacaginin garantisi varmi? Bosuna mi burda takiliyoruz?

yok 10 m euro bek oyuncusuna verilecek maksimum para 2 m eurodur o bile fazla

İş Rosier'le maaş konusuna kadar geldiyse anlaşırız. Adam başından beri Türkiye'de tinercilerden başka takımda oynamam diyip, düne kadar aidiyet gösteriyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt