Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rosier i boşverin asıl bomba ghezzal olur.
Rosier de Ghezzal de gereksiz. zaten Ghezzal ömrü hayatında 2 sezon top oynadı. Rosier ise bize gelmeyi hiç istemiyor böyle topçudan hayır gelmiyor genelde. Ben bu hamlelerin tamamen bjk'nin Gedson'a salça olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz görüyoruz geçen sezon formamızı giyen, taraftarın da kulübün de sevdiği futbolcu olan Gedson hala alınamadı. bjk nasıl oldu Benfica'nın mı Gedson'un mu aklını karıştırdı bilmiyorum ama bu transferimizi sabote ediyorlar. Biz de karşılık veriyoruz. Ben futbolculardan reaksiyon alsak bile alacağımıza ihtimal vermiyorum.

Bu arada Ghezzal ile ilgili dün bjk muhabiri(hangisi hatırlamıyorum), Ghezzal’ın istediği ücreti arttırdığını ve bir anlaşmanın olmadığını söyledi. Muhabire göre Bjk’ye gelir ama yönetim Ghezzal gelmezse başkasını buluruz diyormuş. Görünen o ki bizim teklifimiz fiyat arttırmalarına yol açmış, bence alamasak bile olumlu bir şey bu.

29 yaş ihtiyar oldu, 19 çok genç.

Kimi alalım lan biz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Rosier de Ghezzal de gereksiz. zaten Ghezzal ömrü hayatında 2 sezon top oynadı. Rosier ise bize gelmeyi hiç istemiyor böyle topçudan hayır gelmiyor genelde. Ben bu hamlelerin tamamen bjk'nin Gedson'a salça olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz görüyoruz geçen sezon formamızı giyen, taraftarın da kulübün de sevdiği futbolcu olan Gedson hala alınamadı. bjk nasıl oldu Benfica'nın mı Gedson'un mu aklını karıştırdı bilmiyorum ama bu transferimizi sabote ediyorlar. Biz de karşılık veriyoruz. Ben futbolculardan reaksiyon alsak bile alacağımıza ihtimal vermiyorum.
gedsonun aklını karıştıramazlar da benficaya gidip piyasasını yükselttiler belliki. zaten o gevşek yöneticileri kendi ağzıyla itiraf etti

Akşam bjk başkanı bizim buraktan aradan cekilmesini ister. Bizimki de kabul eder. Hayal kurmaya gerenk yok.

🤣

Mbaye Diagne, bu sabah sponsor hastanemiz Liv Hospital’ın Vadi İstanbul şubesinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımdan ayrı bireysel çalışma gerçekleştirdi.

29 yaş ihtiyar oldu, 19 çok genç.

Kimi alalım lan biz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
bizim taraftarda bi genç fetişi başladı. tamam takımın çoğunluğu genç olmalı ama 2-3 tane tecrübeli oyuncu olmazsa nal toplarsın. sonuçta şampiyonluğa oynayan büyük bi takımız altınordu değiliz.

Shaqiri icin ugrasiyormusuz
bizde sanırım birinin elinde geri say tuşu var.her sezon almak istediğimiz ama alamadığımız oyuncular aradan 500 yıl geçsede devreye giriyor.dün ilk defa adı sanı duyulmamış bi arjantinli ismi çıktı bugün herhal dediler naptık biz shaqiriye yönelmemiz gerekirdi.

Girişim var bizim taraftan ama bu fiyat yükseltme mi ciddi bir iş mi ? anlaşacak pozizyona getirdiler mi bizimkiler, getirdilerse resmi açıklama ile transfer gündemi hakkında iki kelam edilsin
Yalanlamadık da gerçekten. Basında ismi geçenlere kolpalara uzunca bi yalanlama çekme zamanları geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt