Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghezal, Rosier falan hikaye. Bizimkileri daha Diagne kandırıyor düşünün seviyeyi. Takım bulacağım gelmeyeyim diye 1 ay ekstra tatil yaptı adam bunun adı şu sizin ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorum.

Diagne'nin kandırabildiği yönetim/teknik heyet adam akıllı transfer yapamaz gider Keçiörengüçlügücü'nden 20 milyon liraya adam alır maks bu.

Alın size transfer

20210714_140715.webp

ulan cagne bile kandırıyor bu yönetimi biz de transfer bekliyoruz hala kapatalım nöbeti

Ortada skandal yok. Diagne bizimkileri kandırdı. Bizimkilerin seviyeyi görün yani PSV maçına transfersiz çıkılıyor olmasına şaşırmamak gerek.

Diagne baskan bu sefer airpodsuz gelmis. Belliki bir gelisme var. Ingilterenin suyundan içmiş belli

Her sene Fix olarak sağ bek sol bek ortasaha ve forvet arıyoruz sonra vay efendim Avrupa başarısı vs

falcao - feghouli - diagne - babeli alın karşınıza belli ücret karşılığında sözleşmelerini fesh edin.

transfer felan da yapmayın. 1 yıl boyunca kadro mühendisliği ve wonderkid arama tarama çalışması yapın.

bu seneye dair hiçbir umut bırakmadınız zaten, bari bunu yapmaya çapınız yetsin de en azından bu yiyicileri bir yıl daha bu forma altında seyretmeyelim.

Pochettino bernatin yedegi olarak genc abdou dialloyu bile oynatabilirmis ve kurzawayi gitmeye zorluyolarmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt