- 18 Mayıs 2011
- 54.466
- 58.769
- 4.613
fenerli kimse ciksin ortaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstedikleri bu değilmiydi kanka anlamadım. Olumlu havanın kitabını yazıyorum iştesemihin ironi yaptığını anlamayanlar var. okuma yazmanız yok deyince kuduruyorsunuz sonra.
reddit miydi twitter mıydı tam hatırlamıyorum ama sevilla taraftarınının biri yaptığımız en leş transfer diyordu rony'eRony>ghezzal
Casuscan benim Bu arada
casuscan1 - 14.07.2021 14:33![]()
![]()
bu gscimbom denen yer epey komikBiri demiş Gedson´u almaya gerek yok‚ Aytaç da onun yaptığı işi görür diye![]()
![]()
Bunların futbol zekası bu kadar işte
Hangi gerizekali dedi bunu
tüm sene ghezzalli tjk'yi öven sen değil miydin yavghezzal çok iyi topçu ama bizim takım için yanlış adam
bize top sürebilen, hızlı, çalımcı bir kanat lazım. elimizdeki kanatlar adam eksiltemiyor.
ghezzal bunları yapamaz.
reddit miydi twitter mıydı tam hatırlamıyorum ama sevilla taraftarınının biri yaptığımız en leş transfer diyordu rony'e
topçu nasıldır necidir hiç bilmiyorum
Bu tarz imalathanelerin açılabilmesi için binadaki kat maliklerinin tamamının onayı alınmalı aksi takdirde açamaz. Kat Mülkiyeti Kanunu md. 24/2Renktolar konu disi bir soru soracagim
evin asagisina 3-4 gün önce marangoz acilmis sabahtan aksama matkap sesi keser sesi basimiz agriyor, sikayet etsem cözülür mü bu ne yaw yaşanmaz böyle. Serbest mi istedigin yerde bu tarz yerler acmak bilgisi olan var mi? Sabah 8.30da basliyor aksam 7ye kadar. Hani dışarıda yapsa işi bu kadar ses gelmez ama iceride yapinca tüm apartman gümlüyor
Bjk iddiaları var umarım ghezzalı alırlat biz lopesi alırızCok teknik bi herif
Cocuk calimlar gibi adam calimliyor
Sistem takiminda olmaz bizde olur
üstat onların takımında eksik parçayı tamamlıyordu herif.tüm sene ghezzalli tjk'yi öven sen değil miydin yav
çıldırtırsın adamı M.A.D
egeli senin de ne bitmez dertlerin varmışRenktolar konu disi bir soru soracagim
evin asagisina 3-4 gün önce marangoz acilmis sabahtan aksama matkap sesi keser sesi basimiz agriyor, sikayet etsem cözülür mü bu ne yaw yaşanmaz böyle. Serbest mi istedigin yerde bu tarz yerler acmak bilgisi olan var mi? Sabah 8.30da basliyor aksam 7ye kadar. Hani dışarıda yapsa işi bu kadar ses gelmez ama iceride yapinca tüm apartman gümlüyor
Cok teknik bi herif
Cocuk calimlar gibi adam calimliyor
Sistem takiminda olmaz bizde olur