- 16 Haziran 2010
- 208.527
- 162.217
- 6.838
Net o.4,8 brüt ama vergi kaç emin değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net o.4,8 brüt ama vergi kaç emin değilim.
neye gülüyon hırb
ek olarak kurzawa ve berkanın da yetişeceğini düşünüyorum. gidişat onu gösteriyor
Bu emre kaplana ben niye hic inanamıyorum yaEmre kaplan: ghezzal için yeniden masada. Yıllık ücrette anlaşma büyük oranda sağlandı. Leicester city ile görüşmeler başlayacak
Net o maaş. 2.5 biz versek direk yollarlar oyuncunun kabul etmesi önemli.4,8 brüt ama vergi kaç emin değilim.
ihanet yok. ilk günkü çizgimdeyim.İhanet
malum partili miymişAdana Demirspor'un yeni transferi Balotelli: "Başkanımızla ortak karakterlerde olmamız transferi daha da kolay hale getirdi."
YarınPSV maci icin listeyi ne zaman vermemiz gerekiyor tam olarak?
Net maaş o
Ama psgde net. Neymarın 22 m euroya oynayacağını kimse düşğnmez heraldeFransa’da maaşlar brüt diye biliyorum.
Bunlar yetisse hazır bir şekilde eleriz psvyiek olarak kurzawa ve berkanın da yetişeceğini düşünüyorum. gidişat onu gösteriyor
takımla antrenmana çıkamazlar çıksalarda 1 2 antrenman o kadar. kadroda olurlar amaBunlar yetisse hazır bir şekilde eleriz psvyi
İhanet
Ama psgde net. Neymarın 22 m euroya oynayacağını kimse düşğnmez heralde
Kaynak güvenilir mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Olsun ikinci maça oynarlar en kötü. Yeter ki ilk maç tek farkla yenilelim en fazla eleriz.takımla antrenmana çıkamazlar çıksalarda 1 2 antrenman o kadar. kadroda olurlar ama