- 27 Aralık 2008
- 21.857
- 1.444
- 1.983
Ya vallahi ben SARACCHI'yi özledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübü salmıyor şimdilik Ağustosa kadar beklenecek haberleri vardıHalil ne olacak
kaç os oldu bu .....larda yavbunlar paulinhoyu alacak galiba lake öyle konuşmuş.
mıçayım
bunlar paulinhoyu alacak galiba lake öyle konuşmuş.
mıçayım
gustavo/sosa/ozandan birisi gidecek herhaldekaç os oldu bu .....larda yav
Ozan'ı yine bir hileyle gönderir bunlar İtalya'yagustavo/sosa/ozandan birisi gidecek herhalde
bana da manasız geliyor o kadar os varken
Cuma transfer yapilsa taktik antremanina katilirlar ama tribunden fayda saglamaya calisirlar ancakBugün sanmam ama özellikle cuma günü açıklanmaması büyük kaos çıkarır.açıkçası cuma 19:05 ten sonra twitterda yönetim istifa başlığı göreceğimi tahmin ediyorum.cuma sol bek gedson enazından bu ikisi yetişmeliki hoca psv maçından bir gün öncesi taktik antremanda çalıştırabilsin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne beklersin işte bundanAlanya'nın serefsizligine bakın sözlükten biri yazinca hatırladım..bunlar bakasetas gibi ligde kendini kanıtlamış takımın maestrosunu 3 milyon Euro'ya bıraktılar Berkan için 5 istiyorlar şu heriflerden oyuncu değil top toplayıcı bile almamak lazim
En az 2 sene ligi öttürür paulinho.32 yasindaki adami 2,5-3 maas ustelik 2-3 senelik kontrat
gustavo v2 olur ilk sene katki sonra sallar
Alanya'nın serefsizligine bakın sözlükten biri yazinca hatırladım..bunlar bakasetas gibi ligde kendini kanıtlamış takımın maestrosunu 3 milyon Euro'ya bıraktılar Berkan için 5 istiyorlar şu heriflerden oyuncu değil top toplayıcı bile almamak lazim
Mesut irfan banko oynayacak, paulinho gelip de ön libero oynayacak hali yok gustavo da oynar e pelkas var o adam yedek bekletilmez aşırı mallık olur. Bence çok gereksiz transfergustavo/sosa/ozandan birisi gidecek herhalde
bana da manasız geliyor o kadar os varken
ne zaman yakaladın kanka fena birşeymiş beee
G.sevgisi olumsuz dedi larsen icin. Rakip cikmisLarsen için kulübü 4 milyondan 3 milyona inmiş. Biz 2.5 civarı veriyormuşuz
ank
En az 2 sene ligi öttürür paulinho.