- 26 Kasım 2012
- 186.526
- 261.398
- 5.998
perez müthiş orta
koita kafayı güzel vurdu
skor 1-1
koita kafayı güzel vurdu
skor 1-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ftci değilim üfürmüşsün her zaman ki gibiBok gibi adami savunuyorlar sirf ft istiyor diye
frikikleri buna kullandırmıyorlar la sankiftci değilim her zaman ki gibi üfürmüşsün
bok gibi topçuymuş o yüzden kullandırmıyorlardır knkfrikikleri buna kullandırmıyorlar la sanki
alakası yoksevgili fatih hocam, MC yönetimi bu güne kadar transfer yapmasa hasta adamı yerden yere vururdun, aynı durumu BE yönetiminde yaşayınca eylüle kadar zamanınız oluyor.
70 yaşından sonra böyle şark kurnazlıkları yakışmıyor sana...
sinir oldum saklanmasına yalnız.bok gibi topçutmuş o yüzden kullandırmıyorlardır knk
gs'yi şahısların kişisel sorunları ilgilendirmez. burası keyif çatma yeri mi?alakası yok
aralarında yılların getirdiği sürtüşme vardı
şu an hoca yönetimle irtibat halinde ve keyfi yerinde
herhangi bir kurnazlık dönmez
MC yönetimine 2 sene sustu yalnızsevgili fatih hocam, MC yönetimi bu güne kadar transfer yapmasa hasta adamı yerden yere vururdun, aynı durumu BE yönetiminde yaşayınca eylüle kadar zamanınız oluyor.
iktidar, yönetim herhalde nedir tam bilmiyorsungs'yi şahısların kişisel sorunları ilgilendirmez. burası keyif çatma yeri mi?
bu kadroyla ligde 2-3 puan kaybedelim ben o zaman göreceğim aralarındaki irtibatı..
Yalan söyleme be knkftci değilim üfürmüşsün her zaman ki gibi
2.5 sene cenesini kapatti. Hata forvet alinmadiginda bile bsy demedisevgili fatih hocam, MC yönetimi bu güne kadar transfer yapmasa hasta adamı yerden yere vururdun, aynı durumu BE yönetiminde yaşayınca eylüle kadar zamanınız oluyor.