Samet Fayda
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2019
- 3.118
- 2.475
- 698
Stanciuya veremedigimiz parayi Rosiere nasil verecez hic inandirici degil bu haberler. Besiktas 3'e alacagina 5 'e alacak en son o olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stanciuya nasil vermedik?6 milyona kadar ciktik.daha fazlasını istiyolar.sagbek larsene 4.5 milyon istenmis.fazla bulmus bizimkiler,yasi da var diye.bjk 3-5 milyonu verse 1 ay once almisti rosieriStanciuya veremedigimiz parayi Rosiere nasil verecez hic inandirici degil bu haberler. Besiktas 3'e alacagina 5 'e alacak en son o olur.
Stanciu'ya 7 verdik, reddetmişler. Veremedik değil yani.Stanciuya veremedigimiz parayi Rosiere nasil verecez hic inandirici degil bu haberler. Besiktas 3'e alacagina 5 'e alacak en son o olur.
Verin 3 milyon € maaş size gitsin. Hala etik falan
Sercan Dikme;
Ghezzal’ın menajeri etik dışı davranmaya devam ediyor.
İstediği ortamı oluşturdu.
Beşiktaş bu saatten sonra kulübün menfaatlerini düşünerek hareket edecek.
Anlatamadım bunuİkisine de lüzum yok. Hele Rosier'e GS formasıyla 3 maçta bir kırmızı çıkar.
Tff lisans vermiyor ya, başkanın yaklaşımına göre kararı netleştirecekler. Ben böyle anladımBurak başkanın .... rize ile ilgili söylediği ne şimdi
Karar için bile bu yayını bekliyorlar dedi ya
Yani kimi alırsak alalım oynatmayacak mıymış ..... tffTff lisans vermiyor ya, başkanın yaklaşımına göre kararı netleştirecekler. Ben böyle anladım
Kendisi sanırımKim bu?
HaydaaaaGhezzal'in menajeri Anoir Fazuli: “Galatasaray'dan bize gelen resmi bir teklif yok."
Zaten eğer bize olumsuz bir dönüş olursa transfer yasağı gelecek diye biliyorum.Yani kimi alırsak alalım oynatmayacak mıymış ..... tff
fazla konuşma dickme. serbest piyasa buVerin 3 milyon € maaş size gitsin. Hala etik falan
Sercan Dikme;
Ghezzal’ın menajeri etik dışı davranmaya devam ediyor.
İstediği ortamı oluşturdu.
Beşiktaş bu saatten sonra kulübün menfaatlerini düşünerek hareket edecek.