Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu 3 yerli işi tamamen puzzlea döndürdü olayı.. bu transfer döneminde yerli işini halledecen, kronik satılamaz adamları satacan, iyi yabancılar getirecen fazla iyimserlik olur yaparlarsa büyük başarı olur.

1626343837889.webp

1626343859672.webp

Soumare manyak bir herifti bu sezon önceki sezonunu hiç bilmiyorum bizimkiler yüzünden epey izledim Lille maclarini..PSG den bedelsiz almışlar 20 ye sattılar açıkçası 22 yaşında bir Fransız için çok yüksek bir mebla değil..
sözleşme son senesi die renktaşi

Soumare manyak bir herifti bu sezon önceki sezonunu hiç bilmiyorum bizimkiler yüzünden epey izledim Lille maclarini..PSG den bedelsiz almışlar 20 ye sattılar açıkçası 22 yaşında bir Fransız için çok yüksek bir mebla değil..
partey'in 50ye arsenala gittiği piyasada beleş

Ayrıca Ghezzal ve Rosier'i maliyetleri ve de bizde tutmayacakları için istemiyorum. İki rakip kulüpten birbirine geçipte başarılı olan futbolcu çok az, büyük çoğunluğu strese girip düzgün oynayamıyor. Şişirip ellerine bırakalım bu da onlara yeter.

Ghezzalı duran top için istiyorsanız… O duran topu organize edecek bir kurgu ve oyuncu grubu lazım. Bize gelmez o işler. Bize aykırı.

1.bitmiş falcao, 2.umursamaz babel, 3. mental çöküntü yüzünden feg, 4. kalıbının adamı olmayan diagne, 5. yetersiz ozorn, 6. 3-5 kuruş gelir diye lyundama (aslında kötü değil ama para için ilk başvurulacak seçenek) gitmeden yabancı problemi aşılamaz..

1.bitmiş falcao, 2.umursamaz babel, 3. mental çöküntü yüzünden feg, 4. kalıbının adamı olmayan diagne, 5. yetersiz ozorn, 6. 3-5 kuruş gelir diye lyundama (aslında kötü değil ama para için ilk başvurulacak seçenek) gitmeden yabancı problemi aşılamaz..

Babel bunlardan ayrı tutulabilir..Maaşı yüksek ama sağlıklı olduğu her an elinden geleni yapmaya çalıştı. Euro 2020 sevdasına düşmus de olabilir ama son maçlarda epey istekliydi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt