Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek en iyi aday Larsen, solbek Kurzawa

Larsen - Alioski de güzel

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sag bek rosier bitti gsimize h.o. son purusler kaldi artik transfer donemi bitmeden aciklanada bilir aciklanmayada bilir
Lütfen sifreli yazalim. Fake hesap gazeteciler okuyor burayi. GÖ (OT) konusunda ciddi bir asama kaydedildi. (PO) PO nun cebai bekleniyor. Henüz somut gelisme yok ama temaslar sicak. GÖ (OT) olmazsa alternatifi de var. Oyuncu tarafi bu transfere sicak bakmiyor. Yönetim de sicak bakmiyor ama yapilacak bisey yok. Ortada verilmis bir söz var. Güzel günler yakin

2024 e kadar
anlaşma yakın diyor

bu da bizim medyadan kopyalıyor
kolpacı

Lütfen sifreli yazalim. Fake hesap gazeteciler okuyor burayi. GÖ (OT) konusunda ciddi bir asama kaydedildi. (PO) PO nun cebai bekleniyor. Henüz somut gelisme yok ama temaslar sicak. GÖ (OT) olmazsa alternatifi de var. Oyuncu tarafi bu transfere sicak bakmiyor. Yönetim de sicak bakmiyor ama yapilacak bisey yok. Ortada verilmis bir söz var. Güzel günler yakin
Kolpa yazma lan boyle bisey yok temaslar sicak degil bunlar hepsi yalan oyuncuyla ilgilenmiyoruz

Adamların bir halt bildiği yok yalana inanıyorsunuz sonra adamlara kızıyorsunuz kafayı falan mı yediniz ?

ads başkanı bana şu adamı anımsatıyor

s-1227b9d84ea2005fa92b8f1ad20efc78043beb54.webp

Evet Arkadaslar bu bilgi kirligini ortadan kaldirmak icin @At Kafası kardesimle birlikte duyumculuga basladik. Yakinda yeni bir hesap acilacaktir. KürekKafasiGS adli hesabimiz yakinda hem Twitter hem de Twitch araciligi ile sizlere ulastirmak istiyoruz.

Bu ads başkanı murat sancak ethem sancak’in yegeniymis, ethem sancak’in 500 milyon dolar serveti vardi bi dönem

Beleşten bu tarz işler de geliyorsa normal bu transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt