- 12 Temmuz 2009
- 60.960
- 24.298
- 3.138
Reis ripGhezzalllllll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis ripGhezzalllllll
Emrah nerde bu transferler..Berkeyi getir bari. Müşteriler mi bırakmıyor nedir
Nzonzi Serili kadroya UEFA kadrosundan iyi diyenler vardı burada ×dTeixeira'yı da ne abarttınız arkadaş ya kaç senedir çin'de oynayan adam hangi seviyede ezbere konuşuyoruz, 31 yaşında kime giderse gitsin bu nedir
Reis rip![]()
Bu adam Ocakta boşa çıktı ve hala kimse almadı değil mi?Teixeira'yı da ne abarttınız arkadaş ya kaç senedir çin'de oynayan adam hangi seviyede ezbere konuşuyoruz, 31 yaşında kime giderse gitsin bu nedir
Patladik be guzel kardesim kaynaklarimizdan @Kemal Y. Kürek kolpa haber vermis olan bana olduDuyum var mı ustat ?
Evet 1 ocak serbest kalma tarihi gözüküyor, bi akıllı bizim kargalar.Bu adam Ocakta boşa çıktı ve hala kimse almadı değil mi?
Patladik be guzel kardesim kaynaklarimizdan @Kemal Y. Kürek kolpa haber vermis olan bana oldu
Bunu gec anlamis oldum reisBu hayatta ortağını iyi seçeceksin.Kemal 10 lafı söyler, 9 tanesi yalan 1 tanesi şupheli.
Kulüpsüz şu tarihten beri: 1 Oca 2021Bu adam Ocakta boşa çıktı ve hala kimse almadı değil mi?
Evet saplama seansı açılmıştır, konu taranacak.