Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina
Gedson
Aribo

Bu tarz bir orta saha Avrupa'da da bir çok takıma üstünlük kurar. Aribo fiziğinin yanında çok teknik bir oyuncu, Rangers da bedavaya almış, bir biz yakalayamıyoruz şöyle fırsat işlerini.
Eyvallah Hocam.. parça parça görüşlerini okuyorum güzel katkılar gerçekten.. merak ettim kafanda nasıl oyunculardan bir orta saha düşündüğünü..

Stanciu ile Teixera alakasız adamlar, biri diğerinin halefi olamaz.

7 aydır niye kimse teklif yapmadı bu adama o kısmı da anlamış değilim 1.8 net maaşı kabul ediyorsa.
Halef mevzusunu demiyorum abi.
Stanciu gelmiş 28 yaşına. Görünen o ki 6M civarı para gömeyeceğiz adama. Tutmazsa bi tarafımızda patlayacak. Eldeki şartları düşününce Texeira'yı almak daha mantıklı bence. Adam en azından beleş. Tutmazsa ah vah etmezsin.

Stanciu gelmiş 28 yaşına. Görünen o ki 6M civarı para gömeyeceğiz adama. Tutmazsa bi tarafımızda patlayacak. Eldeki şartları düşününce Texeira'yı almak daha mantıklı bence. Adam en azından beleş. Tutmazsa ah vah etmezsin.
Teixera aç değil düşüşte stanciu tam tersi mevzu bu ve 1.5 katı maaş alır en az imza parası da cabası

Valla bence ikisi de mantıklı değil.

Aribo'ya 8 m euro verir max 1 m euro da maaş veririm, 3 senede ikisinden de ucuza gelir, yüksek ihtimalle satış da yapılır.

ŞL oynasak Teixera riskine girilebilirdi de şu an makul değil. Stanciu için ise 6 bonservis 2.2 maaş olayı makul değil. 4 bonservis 1.5 maaş olsa ok derdim.

Valla bence ikisi de mantıklı değil.

Aribo'ya 8 m euro verir max 1 m euro da maaş veririm, 3 senede ikisinden de ucuza gelir, yüksek ihtimalle satış da yapılır.

ŞL oynasak Teixera riskine girilebilirdi de şu an makul değil. Stanciu için ise 6 bonservis 2.2 maaş olayı makul değil. 4 bonservis 1.5 maaş olsa ok derdim.
maximi ister misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt