Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün aramızdan ayrılıyordun servet6 7 saatdir yoktum
Geriden gelip sayfa sayfa ilerleyip transfer/kaplari okuyayim dedim
Hem bir cacik yok üstünede 2 oyuncu covid he
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok alakası var; takımı, antrenmanları, kampı, Florya'ya gelen gideni Covid sürecinde iyi bir planlama ve sıkı bir denetimle yurutmez isen en kritik maç öncesi bizde değil ama takımda sıkıntı çıkar!Ne alakası var kardeşim sıkıntın mı var senin
idmandaymış. (idman fotolarından bir sonuca varmak ne kadar doğru tartışılır )genc oyuncu derken akademi'den cikan biri herhalde
isik kaan'dir belki
Aga ne diyon ya virüsü havada yakalayıp çöpe mi atsınlar allah aşkınaÇok alakası var; takımı, antrenmanları, kampı, Florya'ya gelen gideni Covid sürecinde iyi bir planlama ve sıkı bir denetimle yurutmez isen en kritik maç öncesi bizde değil ama takımda sıkıntı çıkar!
Al evine götur besle ozaman, dana!!
Bu süreçte sıkı bir denetim olmadığını nerden biliyorsun floryada mısın? Yok artık gerçekten oyuncu covid olur suçlu terim olur. Kardeşim desene biz bahane arıyoruz.Çok alakası var; takımı, antrenmanları, kampı, Florya'ya gelen gideni Covid sürecinde iyi bir planlama ve sıkı bir denetimle yurutmez isen en kritik maç öncesi bizde değil ama takımda sıkıntı çıkar!
Al evine götur besle ozaman, dana!!
Virüs havadan mı insandan mı kapılıyor yapmayın! Olimpiakos maç seyahati dahil çok bariz takımda bir planlama, düzen yok aksine karışıklık, disiplinsizlik var.Diagne bile yeni geldi.Transferdeki plansizliga hiç girmiyorum.Aga ne diyon ya virüsü havada yakalayıp çöpe mi atsınlar allah aşkına
Ali Yavuz ve Yedlindirgenç oyuncu kerem mi
altyapıdan olsaydı altyapı diye belirtirdi sanki