- 26 Kasım 2012
- 186.539
- 261.440
- 5.998
Ft ikili iliskileriyle cozmustu guya gecen seneHadi yine cozsun bu sene.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
la yeter be sus 2 dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ft ikili iliskileriyle cozmustu guya gecen seneHadi yine cozsun bu sene.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
durum değerlendirmesi alalım üstat senden
Gedson bu kadar gelmek istemese görüşme bile yapamazdık emin ol
Alamayacaklar beceriksizlerkırmızı çizgim gedson gedsonu kaptırırsa bu yönetim isterse 160 tane transfer yapsın en büyük yangıncı olurum son zamanlarda hiçbir futbolcuya bu kadar heyecanlanmamıştım daha da 22 yaşında üstelik
kırmızı çizgim gedson gedsonu kaptırırsa bu yönetim isterse 160 tane transfer yapsın en büyük yangıncı olurum son zamanlarda hiçbir futbolcuya bu kadar heyecanlanmamıştım daha da 22 yaşında üstelik
Geçen sene Maicon’u Arabistan’da bırakmayıp iki şu şekil yazdaydık daha fazla para alırdık. Pazarlık nasıl yapılır öğrensin bizimkiler.
acaba imzalandıda kamouyunamı paylaşılmıyor. klupler fiyat yükseltmemesi açısından. sponsor için dedimBurak Elmas ciddi olarak, hayal kirikligi dogru gidiyor.
transferi gectim.
Sponsorlar nerede? 5+5 100m dolarlik on-anlasma yapilmisti sozde, nerede bu anlasma? ciktigi yayinda, sirket simdi soylememi istemiyor demisti, baskan oldu 1 aya gelecek nerdeyse, hala sponsorlukta 1 tane haber yok.
Eger kolpaysa, taraftar affetmez.