Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün de 3 transferi bitirmisiz

Kerem-Taylan ve stoperi yerli olarak kullanıcaz o zaman.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalburüstü transfer yapabileceğini düşünmüyorum bu yönetimin, çok eleştirdim ama Mustafa Cengiz yönetimi iyi kötü transfer yapıyorlardı bunlar hiç ışık vermiyor bana artık.

- Galatasaray Oyuncu tarafiyla anlasti Leicester ile görüsüyor.
-Galatasaray Leicester ile anlasti Oyuncuyu ikna etmeye calisiyor
-Galatasaray oyuncuyu ikna etti simdi sira oyuncunun kulübünde
-Galatasaray oyuncunun kulübünü ikna etti simdi sira Ghezzal tarafinda
Galatasaray her 2 tarafi da ikna etti ama yengeye takıldı.

Ben Oğulcan'ın yerli statüsünde iyi bir yedek golcü olduğunu düşünüyorum. Geçen sezon attığı goller gayet klastı.

Yani şu herif için ceza alsak değer miydi üstad bu açıdan düşünmek lazım .. Bir ara Wolves rui patricioyu falan talan etmişti hani öyle bir olay olsa dersin ki risk alalım ogulcanin yapacağı işi adem büyük de yapardı zaten herifi boşa yolladik

Seçim öncesinde tek bir futbolcu yahut kulüple herhangi bir ön görüşme dahi yapmamış olmaları ihtimali çok kuvvetli görünüyor. Transferleri nerdeyse tamamlamış olduklarını iddia ederek seçime girmek; nasıl bir cür'et, pervasızlık, hayasızlık vs vs vs...

İnanılmaz..toplum olarak ahlaki yönden inanılmaz bir çöküş içindeyiz..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

——-taylan—-sert zenci——-
—————Gedson—————
Ghezzal———————onyekuru
—————-Mostafa—————-

budur arkadas

Uzun zamandir ismini duymuyorduk. Bugunde moreno gelmis. Ömer, emre.t, anholt, alioski, kurzawa dan sonra moreno h.o

Larsen çok iyi bek milli takimda da çok sağlam oynadı elimizdeki 2 çöpü acilen sepetlememiz lazım eğer alabilirsek

Daha büyük rezillik ne biliyor musunuz ismi geçenlerin çoğu 30 yaş civarı yani bir daha satamayacaz muhtemel seneye gönderip yerine adam arayacağız. Yani öyle yeniden yapılamıyor gençlere yatırım yapıyoruz olayı falan da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt