Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'da Lille'in çok ciddi rakip olacağını düşünmüyorum.
Oralarda bakış açısı farklı.
22 yaş onlarda artık geleceğe yatırım olarak görülmüyor. Onlar yatırımı Mustafa Kapı yaştaki oyunculara yapıyorlar.
Be nedenle Lille 30-40a oyuncu satsa bile 10-15 M teklif etmez Gedson'a. Hele bizim bizim verdiğimiz maaşı hiç vermezler (Vergi kesintilerini falan da düşünerek)
Bu nedenle iyi bir opsiyon ile biz kiralar diye umuyorum.
Bizde parlarsa ve opsiyonu ödeyemezsek o zaman Lille olmuş oyuncuya gerekirse 20 verip alır, o başka.

E6gUaNgXoAc1EvV

#BeşiktaştanÖzürDileNevzat

Nevzat bjkyi tokatlamis galiba

Dilenci başganları imza parasını yıkar birilerine reyz. Adamın o programda nasıl bir ölücü olduğuna şahit oldum. 1.8 bence az böyle herife benzerlerine biz kaç m eurolar dökdük.

1 milyon €’yu cebinden verecek diyorlar. Çift sözleşme falan yapıp geri kalanı da başkalarına kitler.

Oyuncuları bağlıyoruz bir şekilde sonra kulüpler kapısına köle ediyor, aylarca bekliyoruz transferin olmasını. Hala anlamadı bunu yönetimler. Stanciu muhabbeti de öyledir herhalde. Süründürürler son ana kadar. Git önce o kulüple iyi ilişkiler kurmaya çalış ya oyuncu bağlama işi en sona, en basiti o zaten

Ciksa bizim isimize yaramazki. Bizde takikla anlamasadan önce aynisini yapmiyormuyuz? Bizi de UEFAya verirler o zaman.
Eğer haber doğruysa, muhtemelen oyuncuya başka takımlardan daha yüksek bonservisler öneriliyor ama kargalar Rosier'e baskı yaptırıyordur bizden başkasına gitmem de vs gibisinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt