Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaldı geriye gedson,stanciu ve bek.ondan sonra benim kumarım biter,nöbet yerini sahada izleme heyecanına bırakır.

Sol beke satın alma ile moreno bekliyorum.

Bonservizle mi yoksa Kiralik + satin almami acaba ?

gezzal 10 oynarsa iyi bir kadro çıkar..feg çok güvenilir bulmuyorum hırs, kondisyon konusunda ama oyun zekası en yüksek olanlardan biri takımda.. canı istese çok iş yapar. 10 numarada yarı sahayı hızlı geçen biri olmasını tercih ederim ayrıca ceza sahasında tehlikeli texiera, shaqiri gibi ama bizle isimleri geçmiyor Mo'yu çok rahatlatırdı.

gedson-stanciu
feg-gezzal-oyne(kerem)
mo

gezzal 10 oynarsa iyi bir kadro çıkar..feg çok güvenilir bulmuyorum hırs, kondisyon konusunda ama oyun zekası en yüksek olanlardan biri takımda.. canı istese çok iş yapar. 10 numarada yarı sahayı hızlı geçen biri olmasını tercih ederim ayrıca ceza sahasında tehlikeli texiera, shaqiri gibi ama bizle isimleri geçmiyor Mo'yu çok rahatlatırdı.

gedson-stanciu
feg-gezzal-oyne(kerem)
mo

Feghouli ile kanat konstelasyonu anca feghouli tavuk kanat yerse birbirini tamamliyor

gönül isterdi ki ekonominin daha düzgün olduğu bir ülkede yaşasaydık da bu 2.8m avro gibi günümüz futbolunda komedi rakamları büyük görmeseydik.
gönül isterdi ki yayıncı kurulusa ülke ftubolu peskes cekilmeseydi. belki o zaman kulüplerin kasaya biraz daha para gelirdi de şu rakamları gördüğümüzde ah vah demezdik.

böyle 10 madde sıralarım da neyse. ülkedeki her bir bireyin, her bir kurumun bu darboğazda yaşamaya çalışmasına vesile olanlara sorulması gereken hesap, alakasız kisiler veya kurumlara soruluyor. böyle de dengesiz, böyle de asıl problemin nerede olduğunu kavrayamayan, bilinçsiz toplumuz işte.

Stanciu'yu bırakmıyorlarsa keyifleri bilir
Adli haberlerini artıralım görürüm ben onları bırakıyorlar mı bırakmıyorlar mı
blöfçü herifler
Stanciu’yu bırakmasınlar mümkünse gram kanım ısınmadı bu elemana + bu transfer blöfleri vs hayrını göremeyiz bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt