Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi trasfer taraftarısınız berkan taylan dan daha iyi oyuncumu daha iyimi oynadı
Ben berkanın taylandan daha potansiyelli olduğunu düşünüyorum.yabancı sınırı değişmezse mecbur yeterli veya yetersiz birilerini ilk 11 e koymak zorundayız.Gönül ister daha net adamları koyalım.Bence kaan kesinlikle alınmalı. Bir tek mert konusunda çok zor ama sponsor falan bir şekilde halledebilsek muhteşem olur. Bu durumda bile bir tane daha oyuncu koymak gerekiyor. Oda bence en mantıklısı berkanın olması.Sol beke umut meraş hamlesi yapılıp sağ bek yabancı olabilir.Ama belliki yabancı sol bek alınacak.
Bu arada kaan-marcao ikilisi ne kadar uyumlu olur oda tartışılır.
Çok fazla seçenek var.

Burada benim düşüncem defans bölgesine ne kadar yerli koyabilirsek o kadar iyi.

Yani sonuç olarak yabancı sınırı malesef çok büyük engel.

Şu konuda tartışmasız katılıyorum bizim taraftarımız transfer taraftarlığından ziyade oyuncu gelsinde kim gelirse gelsin modunda.Hemen abartmalar başlıyor.

medyada çıkan isimler dışında mı 4 topçu üstad

Gizli yürütülen isimler mevcut diyorlar.

Bence Berkan olur.

Bugün Moreno , Gedson gibi isimler icin cevap gelirse SHOW yapar Baskan!

Larson, Augustinsson, Kizza, Stanciu dahada var.

Ama süpriz isim olmaz gibi onlar sonradan olabilir.

Bugün Transfer gelecek ;)

Tam 4 Futbolcuya bugün Burak Elmas teklif yapmis.
Cevap geldimi bilmiyorum ama bugün gelir diyorlar.

Acaba ondanmi diye soruyorum kendime.
Teklif yapmış derken? Biraz daha bekleselermis teklif için ya erken davranmislar

GSCimbom Mobile App

Yazilan oyuncular Iyi hos Ama ne yazik ki gec kaldik

Bu hafta cl macimiz var,Allah korusun Eger turu gecemezsek bunun sorumlusu yönetimdir

hepsi gelse bile maalesef bu macin favorisi olamazdik. bu philips arena gudubet pis bir deplasman, gidip orada psv’yi %100 tokatlayacak takim yok bence oyle kafadan.

taraftarın anlayamadığı bir şey var. her yıldız seni şampiyon yapmayacağı gerçeği varken isimler üzerinden sırf transfer gerçekleşiyor diye sevinmenin de manası yok, transferler geç geldi diye üzülmenin de. tek kritik nokta psv maçı. asıl konu tüm takım birlikte çalıştıktan sonra birbiri arasındaki uyum. o uyum sağlanırsa başarı geliyor. sezona erken baslamamız biizm için her türlü avantaj. sonunu iyi bitiren bir takımız sonucta. hoca olarak da şanslıyız, kulüp dna sı olarak da. sezon başı toplanacak ekstra puanlar sezonu bizim için daha basit hale getirecek. bu iyi başlayış cl maçıyla olur umarım.
Uefa elemeleri icin guzel hazirlik maclari olacak. Maglum 2 tane yaptik 5 hafta icinde

Gedson ⏳

Moreno ⏳

Berkan ⏳

Ghezzal ⏳

Larsen ⏳

Rosier :unsure:

Stanciu :unsure:
b04c8be9aeea8ea756e422c78c9201c6.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt