Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31 yaşındaki adama bonservis verme nedenimiz neydi çok üst düzey mi degil gelecek de vadetmiyor yaşı belli, inanılmaz yetekli uçan kaçan bi adamda değil, popüler yıldız statüsünde hiç degil. Falcao , Feghouli , Babel , Diagne nin yanına 5. İsim güzel oldu Larsen.
Bu adam geleceğine Linnes kalsın daha iyi , Larsen hoca'nin istediği transferi sanmiyorum.
Bek konusundaki fikrimi söyledim. 2 senedir düzenli oynayabilen oyuncu yok, Linnes topçu değil benim gözümde.

10 üzerinden 6-7 oynayacak iki bek bile bize mevcut duruma göre ciddi avantaj sağlar.

Moreno ve larsen yerine genc adam almak daha mantikliydi madem bonservis ödeyecegiz ileride satabilecegimiz adamlar olmaliydi.
Brezilyali genc yetenek diyorum baska bir sey demiyorum. Bul oradan 22-26 yas arasi topculari getir. Fener zamaninda Lugano, Edu Dracena gibi adamlari bulup getirdi ve basarili oldular. Bizde de Capone var mesela.

Rosier parasını şuna gömsek alırız.

Bizimkilerin varlığından haberi yoktur muhtemelen geçmişine baktım B. Serie a da 12 maça çıkmış diğerleri sanırım 2. Lig seviyesi.. Tam patlama yapma arefesinde bu herif bir sezon düzenli oynasa zaten 10-15 Ler konuşulur direkt..

Bjk ye gitse feguli Sergen faydalanabilir mi sizce feguli den .?
Bir oyuncudaki bu kadar düşüş sadece oyuncu ile alakalı olabilir mi ?
Ghezal den hocamız bakalım nasil faydalanacak .
Babel olayından ders almıyoruz .

Dorukhan Toköz Galatasaray'a teklif edildi ancak Fatih Terim veto etti. [via @ayhansensoy]

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya Allah aşkına şu herifi paylaşmayın renktaş.
Bu adam değil miydi geçen GS Ghezzal ile ilgilenmiyor diyen?
Böyle adamlara niye ısrarla prim veriyorsunuz anlamıyorum.

Valladolid, Sofiane Feghouli ile anlaştı.

💸 Yıllık ücretinde indirime gitmeyi de kabul eden Cezayirli oyuncu Galatasaray'ı ikna edebilirse, bonservissiz olarak İspanyol ekibinin yolunu tutacak.

🔗 Yeni Şafak
Haberin kolpalığı burdan belli. Bonservissiz gitse kurtulacağımız yıllık ücretini bonservisten sayar sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt