Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı düşünüyoruz .Elinde 11 tane süper oyuncunda olsa taktik olarak fizikolarak güçlü değilsen o takımdan birşey olmaz .
Bakalım hocamız bahane üretmek yerine futbol üretecek bir 11 oluşturacak mi pas oyununda ısrar edecek mi .?
Bu arada bence Kaan Ayhan bu senenin en önemli transferi olacaktı alsaydık ne yapıp edip almaliyiz luyindama ve ozornu yollayayip.
Ben alparslana inaniyorum alinsa muthis olur ama lig baslamadan yabanci siniri kalkar

Garip bi şekilde ağır davranıyoruz.

İyi veya kötü tartışılır ama sınır belası varken Mert Çetin ve Umut Meraş hamleleri elimizi uzun vadede rahatlatırdı. Bruma klüp arıyor piyasası düştü iyice hadi Onyekuruyu almıyosun çök Brumaya ihtiyacın olan tipte oyuncu.
Bruma ya da onyekuru konusunda haklısın bencede ama mert çetin umut meras dan ziyade ümit milli oyunculara yönelmelmemiz lazım maaşı düşük geleceği olan oyuncular politikamiz

Larsen için konuşulan ücretler çok fazla keza Berkan için sonraki satıştan pay işi iyi değil.

30 yaşındaki Larsen'i bu paralara alacaksanız gidin 24 lük Rosier'i 1,2 fazlasına alın ulan matematik fukaraları.

Oyuncu tarafında sorun var deniyor zaten Sporting'le 5 Milyon'a anlaşıldı şeklinde haberler çıktı, Oyuncu gelmek istemiyorsa yapacak bişey yok pek.

30+ oyuncu almak demek fırsat boşa çıkmış bonservissiz ve takıma net katkı verecek adam demek, biz gidip vasat adama bonservis mi vereceğiz şimdi ? Linnes'ten çok üstün bir isim gibi de durmuyor, biraz daha üstüne koy Mert'i al olmadı git yerli Capone Kaan Ayhan'ı al, Stanciu Larsen vs bu adamlara bonservis + başka yerde göremeyecekleri maaşları vermek neyin kafası ? Paulinho boşta anasını satayım maaş yüksek deyip totalde daha pahalıya gelecek Stanciu'yu almak mantıklı mı ? Gedson'a basın çok paranız varsa en azından zarar etmezsiniz ne vereceğide belli adamın, Berkan'a lafım yok genç sol ayaklı iyi oyuncu kreatif Ergün Pembe esintileri var eyvallah ama bonservisli Larsen Stanciu Moreno isimlerine net karşıyım.

Muslera
Larsen Luyindama Marcao Moreno
Taylan
Gedson Berkan
Ghezzal Mohamed Kerem

Bu kadro güzel olur ama orta saha biraz skor anlamında zayıf kalabilir ayrıca 8+3 mevzusu varken oraya yabancı da koyamıyoruz. Eğer böyle bir orta saha düzeniyle oynayacaksak kesinlikle Ghezzal'ı almamız şart gol pası atabilecek tek oyuncu o.

Beni en heyecanlandıran isimler Barış ve Berkan'dı, yabancı isimler ise bildiğin son sözleşmesini yapacak isimler, euro 10 TL ilken bu isimler ile ilgilenmek ve daha sonra yayıncı geliri diye konuşmak çok mantıklı gelmiyor, genç yaşta gelen hiç bir oyuncudan zarar etmedik nerdeyse, kör Carole bile kiralık bedelleri ile maliyetini çıkarttı. Umarım basında ismi geçen veteran isimler yemdir diyeceğim ama sanırım yem değil.

henüz oy kullanmayanları bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt