Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Başkanı Burak Elmas: "10 gün içerisinde hocamızın istediği transferleri bitirebileceğimize dair vermiş olduğum demeç var. Eleştirileri haklı ve yerinde buluyorum. Bu süreçte gerçekleşen, gelişen ve yapmak zorunda olduklarımızı da anlatmak istiyorum."

Burak Elmas: "Borçsuzluk kağıdı almamız için 75 milyon TL ödeme yaptık. 80 milyon TL'lik ödemenin vadesini yeniden yapılandırarak borçsuzluk kağıdını aldık."

Burak Elmas: "Hocamızla ilk gün yaptığımız görüşmede şöyle bir mutabakat yaptık. Bugünü kurtarmak değil, 96-2000 sürecinde olduğu gibi sürdürülebilir başarılar için bir takım kurmak hedefindeyiz. Kısa dönem mutluluk peşinde koşmayacağız."

Burak Elmas: "Hocamızla birlikte hareket ediyoruz. Amacımız, Galatasaray'ın geleceğini kurtarmak. Ancak transferler için 10 gün söyleminden dolayı üzüntü yarattıysam, şahsım adına huzurunuzda tüm Galatasaraylılardan özür diliyorum."

Burak Elmas: "Hukuki süreç bittikten sonra Galatasaray'a çok ciddi anlamda tarihin en büyük sponsorluk sözleşmelerinden birini imzalayacağız."

Burak Elmas: "Galatasaray içinde sosyal medya konusunda ciddi bir bilgi akışı var. Hocamızla da görüştük, buna bir son vereceğiz. Galatasaray'ın mahremi sosyal medyada bu kadar konuşulmamalı."

Burak Elmas: "TFF'nin bize vermiş olduğu yüzde 25 sapma dahil harcama limiti 540 milyon TL. Bankalar Birliği anlaşmasına göre gelirin 480 milyon TL’ye düşürülmesi planlanıyordu. Mevcut futbol takımı bütçesinin yüzde 48'ini 4 futbolcuya veriyoruz. "

Burak Elmas: "Oğulcan konusu kasıtlı geciktirilen lisans olayıdır. Sonunda lisansı alacağımızı biliyoruz. Oğulcan için üzülüyorum. Formda olduğu bir dönem. TFF'de kişilerin çıkarları Türk futbolunun bekasının önüne geçti Sonuna kadar mücadele edeceğiz."

Burak Elmas: ''TFF'nin genel kurulu için evrakları inceliyoruz. Tüzükle ilgili şeyler var bizler onu kabul etmeyeceğiz. Yeminle iş olmaz, orada bir reform arzu ediyoruz. İbra edip etmeme konusunda evrakları inceledikten sonra ve Kulüpler Birliği ile karar vereceğiz.'

Son düzenleme:
Allah korusun burak elmasi seviyorum ama kendisinden ali koç havası alıyorum . :(

Transfer olmasin, benim icin sorun degil, az ama öz transfer. Mahmut ve Eren mutlaka sans bulsun, bunu diliyorum.

Ne zaman falcao feghouli diagne gittiğini görürseniz o zaman gelin nöbet tutun benden demesi. Duyumcular diyemez bunu

Kisaca: kiralik oyunculara tekrar geri donus yapiyoruz , hoca istedigi kadar istemesin baska sansi yok Galatasaray'da. Bonservisli oyuncu istiyorsa gitsin Manchester'in basina gecsin artik ne diyeyim.

G. Sevgisi'nin musluğunu kaparlar yakında.

Burak Elmas: "Galatasaray içinde sosyal medya konusunda ciddi bir bilgi akışı var. Hocamızla da görüştük, buna bir son vereceğiz. Galatasaray'ın mahremi sosyal medyada bu kadar konuşulmamalı."

ghezzal ile görüştük
istediğimiz oyuncularla görüşürüz

Başkan Burak Elmas: ''Evet Ghezzal ile görüştük. İstediğimiz her oyuncuyla görüşmeye devam ederiz.''

Kiralik oyuncu bakin acil baska turlu transfer zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt