Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.156
- 1.187
- 2.223
Berkan da mi gelmedi simdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben başkası gelsin istiyordum da bu gidişler yerine oğulcan oynayacak.neyse zaten ghezzal bize göre bir adam değil
sen demiştin ya
öyle kalmış aklımda2021 ocaktan sonra yapılan sözleşmelerde geçerli %67ye geliyor sanırım. %40 nereden çıktı?
Evet, burdan da anlıyoruz ki BJK'nin maaş önerisi iddia edildiği gibi 2.5M filan değil.ghezzal'a 2.8 milyon vs maas vermememiz sevindirici
Ya o normal bir bok bildikleri yok sadece mantık yürüttüler. Başkan toplantı yapacak hee o zaman kesin transfer acıklar verelim ateşi. Hepimiz boyle düşünmedik mi zaten. Tivitterdekilerin alayi mal. Biri bir isim yazıyor sonra hepsi aynı ismi yazıyor. Nasil boyle aptal bir sektör oluştu onu da anlamıyorum.asıl enteresan olanı. basın toplantısından önceki gece taraftara verilen gaz.
2021 ocaktan sonra yapılan sözleşmelerde geçerli %67ye geliyor sanırım. %40 nereden çıktı?
adam sözleşme gereği kasa kolaylığı yapamıyoruz bütün para tek hesapta toplanıyor vergiye gidiyor falan dedi neden sevindin
TRT bile patladıgalasevgisi problem degil daha cok diger sozde duyumlar problem aslinda. Zaten bundan sonra buna izin vermeyecegiz dedi Baskan bakalim eylem programi ne olacak.

hepsi birden sanki düğmeye basılmış gibi bir anda haber yapmaya başladı. şimdi 3-4 gün çıt çıkmaz kesinYa o normal bir bok bildikleri yok sadece mantık yürüttüler. Başkan toplantı yapacak hee o zaman kesin transfer acıklar verelim ateşi. Hepimiz boyle düşünmedik mi zaten. Tivitterdekilerin alayi mal. Biri bir isim yazıyor sonra hepsi aynı ismi yazıyor. Nasil boyle aptal bir sektör oluştu onu da anlamıyorum.
Toplasan bir Muhammed, Onyekuru veya Kerem etmiyor.Feg 4 milyon euro Falcao 5 milyon euro Babel 2.5 milyon euro şu paraları verdiğimiz heriflere bak.
Başkanımın yanındayız.
gala sevgisi de problem ondan gelenler direkt haberleşiyo ki tüm pazarlık ve işlemleri afişe ediyor ?galasevgisi problem degil daha cok diger sozde duyumlar problem aslinda. Zaten bundan sonra buna izin vermeyecegiz dedi Baskan bakalim eylem programi ne olacak.