- 28 Haziran 2010
- 28.979
- 27.663
- 3.298
He şu da var sadece bizim durum değil diğer kulüplerin de durumu berbat vaziyette. Bjk fb hepsi limit arttırma için uğraşıyor. Mevcut halde kimse transfer yapamaz
Ama bizim kadro hepsinden eksik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He şu da var sadece bizim durum değil diğer kulüplerin de durumu berbat vaziyette. Bjk fb hepsi limit arttırma için uğraşıyor. Mevcut halde kimse transfer yapamaz
Biz kötünün de kötüsüyüzAma bizim kadro hepsinden eksik.
Elde para edecek tek topcu o suan o yuzden dedim. Oyuncu satisi ve yuksek maasli topcularin dehlenmesi gerekiyor #acireceteTeklif var mi ki ona
Iyi bir teklif varsa satilmali zaten net
Öyle olsun, seni kırmayım bari6.5 milyon değil miydi?
Agreed.Elde para edecek tek topcu o suan o yuzden dedim. Oyuncu satisi ve yuksek maasli topcularin dehlenmesi gerekiyor #acirecete
Vallahi yönetim çıkacak diyecek kardeşim deniz bitti..Abi tüm dediklerine katılıyorum sadece benim anladığım kadarıyla gelen bütün yoönetimler taraftar ve sosyal medya baskısından illallah etmiş durumda. Hatayın getirdiği adama 2 tane çatlak ses çıksa bizim getireceğimiz adama 2 milyon çatlak ses çıkıyor. En basit örneği Gedson ki kendisi isim yapmış biri olmasına rağmen buradakiler de dahil olmak üzere kaç kişi itiraz etti eleştirdi hatta afedersin bokunu çıkardı şahit olduk. Bu yüzden isim öncelikli arıyorlar diye düşünüyorum.
6ymış doğru.Öyle olsun, seni kırmayım bari![]()
ortalık yangın yerine dönmüş
Hoca bunu aslında 2 sene önce dedi.PSV macini kafadan bitirmis yonetim + teknik heyet o yuzden elenirsek fazla kizmaya gerek yok. Lige bakiyorlarmis yeni transferler icin.
Yarın belki transfer olur????