Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence açıklamalar fena değildi.
İletişimde olmak, bilgilendirmek daha iyi. Ona göre beklentiler oluşturulur.
Ama gerçekçi olmamız gerekirse üzülerek söylüyorum ki PSV'ye eleneceğiz gibi.
Fakat biz GALATASARAYIZ mucizelerin takımıyız, işimiz zor ama hiç bir maç bitmeden bitmez.

Ya aslinda bu işi şöyle yapmak lazım.

Anlaşacaksın oyuncu ve kulüple, açacaksın transfer tahtasını:

Gedson: 2 milyon kiralama + 8 milyon bonservis. Yatırsın taraftar 15 gun icinde 2 milyon Euro, aciklayalim.

Rosier: 5 milyon bonservis, 10 gün

Vs.

Ondan sonra görücem Twitter’da, burda bas bas bagiran taraftar kaç kuruş gönderecek!

Kampanya slogani da hazir: Bonservis sizden, maaş bizden :)

Abi tüm dediklerine katılıyorum sadece benim anladığım kadarıyla gelen bütün yoönetimler taraftar ve sosyal medya baskısından illallah etmiş durumda. Hatayın getirdiği adama 2 tane çatlak ses çıksa bizim getireceğimiz adama 2 milyon çatlak ses çıkıyor. En basit örneği Gedson ki kendisi isim yapmış biri olmasına rağmen buradakiler de dahil olmak üzere kaç kişi itiraz etti eleştirdi hatta afedersin bokunu çıkardı şahit olduk. Bu yüzden isim öncelikli arıyorlar diye düşünüyorum.
Vallahi yönetim çıkacak diyecek kardeşim deniz bitti..
Böyle matematiği 0 olan çocuğu son gün sınava hazırlar gibi kalem kalem anlatacaklar 2 milyon isteyen orta sınıf bir oyuncu için ne kulup kasasından senede ne kadar çıkıyor. Alt alta teker teker yazıp toplayip tüm gider limitinin % kaçı olduğunu gerizekaliya anlatır gibi anlatacaklar. Sonra dönüp kerem gibi oyuncuların örneklerini verecekler yine aynı şekilde.
Sonuç olarak kesin bir dille 1 kişi için maximum maaş butcesi 1.5 milyon Euro kardeşim yeni transfer citamiz bu oyuncu kalitesine gore % şu kadar sapma düşünüyoruz diyecekler.
Ama bunları çıkıp kendileri söyleyecek ve bunun üzerine sözleşme yenilemelerinde sonuç olarak eski alacak vs işine girmeden en düşük fiyattan anlasacaklar.
Sen gidip falcaoya yapılmış sözleşme üzerinden laf çakıp 3.yedek olacak 3 maç üst üste oynayamayan adam için senelik 750 bin Euro'luk yükün altına girersen bu dediklerin taca atilmis olur, buna savunma olarak eski yönetim yapmış diyemezsin direkt o adamla ya yeni sözleşme imzalarsin ya maaşına sponsor bulup fenerdeki gibi indirip yaptı süsü verirsin yada karsilikli anlaşıp fesih edersin.
Adama sorsan kendisi bile guvenemezken 700 binlik yükün altına girmek kusura bakmasın kimse ama şoparlıktır.
Avrupa şampiyonasında damga vuran damsgaard geçen sene scoutlarin gozlemine gitmek için götünü yırtarken Max 200bin Euro maaş alırken o adamlara o paralar verilmemesi gerekir.
Optimum nokta kerem ve taylan gibi olmalı. Futbolcu diye bir adama senede 5 tane lüks ev alacak para verilmesine karşıyım o 1 yıllık paraya aynı performansi verip 10 sene terinin son damlasina kadar yirtinacak adamlar var. Sırf Galatasaray'da oynuyor diye kimseye ederinden fazlası verilmemeli.

şimdiden böyleyse psv maçından sonra çarşı karışır. herkese sabır diliyorum

Yarın belki transfer olur????

1626713040231.webp

ihaneti bırak #Sıdbert

Psv de dumfries ve malen oynayacak mı bizim maçta? Transfer olcakları söyleniyordu. Oynamazlarsa yüzde 51 eleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt