Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
300 takipcisi olan hesap hariç hiç bir yerde oyle bir haber yok geciniz.

Kurzawa 2.5'dan aşağı almaz hiçbir mantığı yok, Moreno bonservis + düşük maaş daha makul olur

Hem Adriano’nun bjk’ye hem de Clichy’nin Başak’a yaptığı katkı ortada. Bu kalite bekler ciddi katkı sağlıyor. Moreno için konuşulan rakamlar iyi ihtimalle 3-4 bons+1,5 maaş; 4 yıllık maliyetleri 2,5 maaştan aynı yapıyor. Benim tek endişem sakatlık durumu ama o kısım teknik heyette bitiyor. Çok sık kullanmadan öne geçtiğimiz maçlarda Ömer’i falan atmak gerekiyor. Bir yedeği olsa daha rahat hareket edebilirdik. Bjk’nin Adriano’yu Caner ile yedeklemesi gibi.

Hadi Kurzawa hadi oğlum. Adı geçenlerin 2 gömlek üstünde bir adam o yaşında buraya getiremezsin normalde Mariano effect yapacağının garantisini veriyorum yok veremez ise gelin bana hesap sorun :)

Muslera
Rosier Kaan Marcao Kurzawa
Gedson Florentino Berkan
Ghezzal Mostafa Kerem

Başkanın çizdiği genç geleceğe yatırım tarzı, özellikle orta saha ve hücum bölgesi, bu 3'lüyü kurup statik 10 yerine gizli 10 Ghezzal dehşet bir kadro duruyor orta saha zaten adam yer cinsinden, bu takımı ver Terim'e bak bakalım o pres yapan ısıran durmadan koşan özlenen takım nasıl ortaya çıkıyor.​

Hem Adriano’nun bjk’ye hem de Clichy’nin Başak’a yaptığı katkı ortada. Bu kalite bekler ciddi katkı sağlıyor. Moreno için konuşulan rakamlar iyi ihtimalle 3-4 bons+1,5 maaş; 4 yıllık maliyetleri 2,5 maaştan aynı yapıyor. Benim tek endişem sakatlık durumu ama o kısım teknik heyette bitiyor. Çok sık kullanmadan öne geçtiğimiz maçlarda Ömer’i falan atmak gerekiyor. Bir yedeği olsa daha rahat hareket edebilirdik. Bjk’nin Adriano’yu Caner ile yedeklemesi gibi.
Sakatlık konusunda da benim de çekincem var o yüzden Moreno dedim Kurzawa senede 10-20 maç arası sakatlık yüzünden kenarda kalacak

Bence bizim transfer işimiz 4 isime bağlı

Ne zaman Falcao, Feghouli, Babel ve Diagne gitti haberlerini görürsek

O saatten sonra da transfer beklentisine girebiliriz

Aksi halde transfer filan beklemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt