Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.882
- 8.673
- 1.933
Bonservis de ödersen limite dahil. 1 oyuncu ödeme hakkımız var gibi ben o hakkı gedsondan kullanırım.Tfff Limit ne diyor
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservis de ödersen limite dahil. 1 oyuncu ödeme hakkımız var gibi ben o hakkı gedsondan kullanırım.Tfff Limit ne diyor
Başkanımıza ağustos 15e kadar süre vermeye karar verdim. Falcao ve feghouli rezillerinden kurtaracaktır bizitrollüyor musun ciddi misin
kestiremiyorum artık
Şu şamp ligi maçlarına bi çıksınlar, 2-3 maç sonra ne Sergeni kalır ne o su ne busu. İçlerinde kafası çalışan 1 adam var o da Sergen. Bir kelime konuşmadı bu son olaylarla ilgili. Başına geleceği biliyor gelecek sezon.göreceğiz bu sezon rosieri o kadar sert oynayabilecek mi bakalım.
FalcaoNasıl adam alacağız o zaman
Onlardan başka hiçbi takımda adam yerine konmaz o soytarı.rosier onyekuru taktiği uyguluyor
bjknin neyine tutulduysa artık :crushed:
Valla bugün Burak Elmas'ın açıklamalarına göre o da az para almıyor gibiDiagne dışında gidecek delikanlı yok içlerinde, Diagne'de maaşı abartılı değil diye kendine yer buluyor. Hangi mal burada aldıklarını bunlara verir ?
Keske serdar ve canerle ile uclu oynasinlar delil desik olurlarbu fener 3lü savunmaya oynayacak bu sene herhalde
tüm hazırlık maçlarına 3lüyle çıkmışlar
Hiçbir yere gitmez bunlar. Madem sıkıntın var, rosier ghezzal uçma. Sol bek ve 8 numara al önüne bak, kimse de ses etmez.Falcao
Feghouli
Babel
Diagne'yi yolladığımızda
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson'daki olay bu değil kiRosier, Stanciu, Ghezzal, Berkan için 3-5 milyon bonservis bedelleri havada uçuyor.
Ya anlamıyorum.
Ne vereceği belli olmayan adamlara bunu vereceğinize o para ile alın Gedson'u.
Asansör düğmesi misali içeri kaçtıkNe olursa olsun taraftarda heyecan falan bırakmadı Burak elmas.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yazından sonra pp'ndeki gibi bakıyorumBerkanı bari açıklayın
Genel duyumlara göre opsiyon zorunlu olsun olmasın konusunda uzuyor diye yazıyorlar ya.Gedson'daki olay bu değil ki
Oooo Can bey hoşgeldiniz , gs artık ikinci takımım ben ADS'liyim.Bu yazından sonra pp'ndeki gibi bakıyorum
duyum ararken morutana denk geldim yine