Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya üzerinde bizim sahip olduğumuz taraftar kadar, toplam nüfusu olmayan ülkeler var. Bunu nakte çevircek bunu kullanacak bir beyin gelmiyor başa. Ben gelir giderden bahsetmiyorum para olarak bahsetmiyorum renkdaş. Camia olarak bahsettim.
Camia olarak bahsettiğini biliyorum ama burası Türkiye, takımların gerçek taraftar sayısı toplasan 3 milyonu geçmez, kalanların çoğunun maddi katkısı yok.

Para pul olmuşken taraftar ne kadar ekonomi üretebilir.

Cebinde milyar doları olan adam gelmeden en az 10 yıl daha sürüneceğiz piyango vurmazsa.

Fener hazirlik macinda yine 3-4-2-1 denemis

Biz ise ne yazik ki senelerdir 4-1-4-1 üzerine bir planlama yapiyoruz

Bjk aslinda bu rosieri yine kiralik alacakti
Planlari oyleydi bence cunki bonservise limitleri yetmiyordu

Simdi harcama limitlerinin %15ini rosiere kullandilar zaten takim maas butcesi limitin %70i
Daha kimse tam farkinda degil ama baya boru girdi
Cunki limit olarak sadece 3 milyonluk limitleri kaldi

Simdi tum gucleriyle limit şikesi için ugrasacaklar

Bide al sat para kazan olayına çok takılıyoz, Yav biz küçük takımmıyız 1 e bulup 10 veya 20 ye satıp para kazanma derdine girelim. Muhasebe yarışı ligi mi bu yav. Marcaoyu satalımmış falan filan te Allahım yarabbim. Ha biz küçük kulübğz Avrupa falan neyimize dersek tamam. Çapsız başkanlar yönetimler sayesinde tüm Galatasaray taraftarları oldu bi muhasebeci.
Para yok para. Euro olmuş 10. Biz küçük kulüp değiliz belki ama ülke ekonomisi dünyada küçük. Transferi de euro yaptığın düşünülurse, yayıncıdan da rezil ötesi paralar alınca normal bu tablo. Yoksa o 4 başkanın bir araya gelme durumu olabilir mi? Ben mümkün görmüyorum. Hepsi zor durumda hepsi yönetilmez halde. Bir tanesinin başında da ülkenin en zengin ailesi oturuyor. Buna rağmen çıkıp bas bas bağırıyor oda. Yonetilemiyor diye. Her yaptığın hamle sana faiz olarak geri dönüyor katlanarak da artıyor bu borçlar. Borcu borç ile kapatamazsın biz vade uzatarak faizi arttırıp her gelen başkana külfet bırakıyoruz. Muhasebecilikle alakası yok yani yasanilanlarin. Ülke futboluna da ülkeye de reset atılması şart. Bu büyük bir bataklık. Her geçen gün daha da batıyoruz. Bunun farkına vrmamiz lazım ilk. Her gelen başarısız mi? Tabi ki dehil. Hepsi alanında gayet yeterli düzeye gelmiş adamlar, iş insanları. Bunlara rağmen dönmüyor bu çark.

GSCimbom Mobile App

Fener hazirlik macinda yine 3-4-2-1 denemis

Biz ise ne yazik ki senelerdir 4-1-4-1 üzerine bir planlama yapiyoruz
Slazai, Tieserand, Lemos bu adamlarla 3'lü defans oynarlarsa Anadolu da arkaya attıkları her top kontrada stoper yetişene kadar rakip golleri atar geçer :D

Bjk aslinda bu rosieri yine kiralik alacakti
Planlari oyleydi bence cunki bonservise limitleri yetmiyordu

Simdi harcama limitlerinin %15ini rosiere kullandilar zaten takim maas butcesi limitin %70i
Daha kimse tam farkinda degil ama baya boru girdi
Cunki limit olarak sadece 3 milyonluk limitleri kaldi

Simdi tum gucleriyle limit şikesi için ugrasacaklar
Onyekuru ve Gedson nerde?

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Slazai, Tieserand, Lemos bu adamlarla 3'lü defans oynarlarsa Anadolu da arkaya attıkları her top kontrada stoper yetişene kadar rakip golleri atar geçer :D

Bunu anlayamiyorlar hala caulkerde keza yavas

Anadolu kulupleri 10. Haftadan sonra toparlaniyor

Ilk 10 hafta gotururler sonra cikar ortaya ne demek istedigimiz

Transfer işlerinin uzamasını normal görüyorum. Öyle birkaç milyonun, futbolcuya bol keseden uzun vadeli verilecek sözleşmelerin hesabını yapmadan, şak diye solbek, şak diye OS filan alabilecek durumda olmadığımızı hala bilmeyen mi var? Bakın tam 4 yıl önce öyle yapılmış olmasının cezasını Feghouli ile hala çekiyoruz, bundan büyük ibret mi olur?..

Burada yanlış olan, 10 günde bitirileceği gibi, göz göre göre hayal satmaktı, ne gerek vardı?..Hoca ile devam etme kararını bildirmekle, zaman açısından zaten 1-0 öndeydi, diğer adaylara nazaran...

4-6 arasi olur suan.

İlginç bir stili var renktaş

Hızlı desen değil ama bir şekilde topu taşıyor

Denenebilir gibi ama maliyeti daha az olmalı

Şu mantığa da hastayım ha.

"Biz büyük takımız."

Yıllık geliri 60 milyon euro
Avrupada 8 senedir başarı yok
Taraftarın ürettiği ekonomi toplasan yılda 5 milyon euro etmez.

Ama büyüğüz işte.

Büyüklüğü tarih ile ve maddiyat ile ifade etmek de beni hasta ediyor. Büyük takımız çünkü büyük bir maziye ve büyük bir felsefeye sahibiz.. mazisi 1500 lü yıllara dayanan bir ilim yuvasından süzülen bir takımız… maddiyata sırtını çevirip “bizi sevenleri üzmeyelim” deyip sevgiyi yücelten koca yürekli insanları bağrında çıkartan bir takımız… öyle anlaşılmayan bir büyüklük de değil bu… somut ve değerli bir insani büyüklük var. Yetmiyorsa, buyurun Liverpool da var chealsea veya barca da var…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt