Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener bu sene şampiyon olur. kadrosunda pek eksik yok. geçen seneki kadro duruyor.
bjk geçen senekilerin yerini doldurma derdinde
bizim ise ne olacağımız belli değil. durumu en sıkıtılı biziz.
bana da öyle geliyor. geçen sene bunlar uçup kaçarken şampiyon ilan edilmişti. oyunlarına bakarak şampiyon olamazlar demiştim.
bu sene nedense içimde bunlar champ olacakmış gibi bir his var. Sağlam bir santrafor(muriqi de olur) ve solbek getirdikleri anda favori olurlar.

@Alper Altun beni ihrac et abi,ben yazmak istemiyorum artık .buraya eglenmek icin girerken yalan,samimiyetsiz sozlere uzun uzun cevap vermek istemiyorum artık.senede 6 ay yokum zaten,tumden keselim hesabi.fake sergen arayip dursunlar burdakilerde gidince yine
@Alper Altun ihractan vazgectim.mesaji da gorsunler.korkak desinler senede 7 ay ceza alan bana.sezon başlayınca isler kotu giderse,yapıştır abi bikac aylık cezayi yine.lig kotu giderse herkes biribine girer forumda.bari totem bi ise yarasin,şampiyonluk gelsin.

yangını söndürebilecek öncü isim yalnızca gedson şuan için bence

onda da opsiyon yüksek olursa yangın daha da kızışır herhalde

.................. Muslera
Dalot... Kaan.... Marcao.... Kurzawa
.................. . Taylan
........... Gedson..... Emre K
Ghezzal.............................. Kerem
....................... MM

3 turklu anca boyle birseyler cikiyor eli yuzu duzgun bi kadro

Yabanci siniri kalkarsa

.................. Muslera
Dalot......Ferro......Marcao.....Kurzawa
................... Dieng
Ghezzal.... Gedson.... Paulinho..Onyekuru
.......................MM

Tr takımları olunca 5 istiyor bunlar 2.5a imza atmış

bizim yerlilerle antrenman yapmak, top oynamak, tdlerimizden değişik antrenmanlar-taktikler almak falan zor geliyor bence bu yabancılara.. olay ligin büyüklüğünü falan geçti artık, adamın burada çekeceği zahmete değmiyor 2-3m, fazlasını istiyor haliyle. yerli oyuncu sınırı gelmesi lazım acilen

Maçtan önce bildirmemiz gereken 2 futbolcu bunlar olmalıydı
Gedson işi daha da uzayacak gibi geliyor bana
Sol bek transferini 1-2 güne açıklayacakmışız gibi bir hava oluştu
arap saçına döndü
rui costa olayından sonra bütün kolpa duyumcular süreç hızlandı bitti bitiyor tarzında konuştu.
bir iki gündür lille haberleri çıkmaya başladı. algı sevgisi r. costa yüzünden süreç yavaşladı dedi dalga geçer gibi :)

sergen sen bir 1-2 hafta dinlen sonra gel.

daha iyi olur. (y)
Ben iyiyim,bana bulasmayin kafi.husnu abinin mesaji okumasaydim sorun olmayacaktı.her sene bana saran biri oluyo forumda.1 saatim foruma gitti bak,sacmalaya saçmalaya.hastayken hayattaki 1 saat bile degerli oluyo.kanserken yasadim bunu.kanserken uye oldum foruma zaten.neyse iyi geceler

Bak paulinho dediniz yine yonetime ve tdye sallayasim geldi

Ne idugu belirsiz bi herifin pesinden kosup misler misi paulinhoyu almiyorlar

Sinir krizi gecirecegim bu salakliga katlanamiyorum

Ben iyiyim,bana bulasmayin kafi.husnu abinin mesaji okumasaydim sorun olmayacaktı.her sene bana saran biri oluyo forumda.1 saatim foruma gitti bak,sacmalaya saçmalaya.hastayken hayattaki 1 saat bile degerli oluyo.kanserken yasadim bunu.kanserken uye oldum foruma zaten.neyse iyi geceler

Rahat birakin cocugu

Gecmis olsun sergi ne kanseri bu iyilestinmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt