Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın anlayışı değişmedikçe bu kulüp düze çıkmaz.

Asıl bu taraftarlar bu başkan ve yöneticilere zamanında tepki vermediği müddetce düze çıkamaz.

Gerçekten şu yorumlar inanılır gibi değil.Hala taraftar diyorsunuz.Biz bu kafayla beceriksiz kendi reklamını yapan başkanlar ve yöneticilerden kurtulamayız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asıl bu taraftarlar bu başkan ve yöneticilere zamanında tepki vermediği müddetce düze çıkamaz.

Gerçekten şu yorumlar inanılır gibi değil.Hala taraftar diyorsunuz.Biz bu kafayla beceriksiz kendi reklamını yapan başkanlar ve yöneticilerden kurtulamayız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen istediğin kadar profesyonellerle çalış. Plan-proje yap. Belli bir transfer stratejisi oluştur taraftarın o sistemi ve stratejiyi başarılı gidilmedikçe kabullenmez eleştirir ve değişmesini ister. Futbolu geçtim bu ülkede çoğu şeyde istikrar olmamasının sebebi bizleriz.

Sen istediğin kadar profesyonellerle çalış. Plan-proje yap. Belli bir transfer stratejisi oluştur taraftarın o sistemi ve stratejiyi başarılı gidilmedikçe kabullenmez eleştirir ve değişmesini ister. Futbolu geçtim bu ülkede çoğu şeyde istikrar olmamasının sebebi bizleriz.
Bu biraz düzgün anlatılmamasından, iletişimsizlik ve sabırsızlıktan kaynaklanıyor.

Gelip atıyorum 2-3 sene içerisinde kadroda şöyle bir yapıya gideceğiz dersin, buna inandıracak bazı scout transferleri yaparsın fakat sezon sonu şampiyon olmadığında kimse senin ne yaptığını takmaz bile. Veya tam tersi sen gidersin çok kötü transferler yaparsın ama kimya tutar ne bileyim hayatının sezonunu çıkarlar şampiyon olurlar senden büyük olmaz.

Bu biraz Türk toplumunun sıkıntısı, günlük ve sonuçlara göre yaşıyoruz. Sonuca giderkenki süreç umrumuzda değil, olduk mu evet yada olduk mu hayır. O zaman banane her şeyden. Evet biz Galatasaray'ız fakat mali durumlarda belli, azcık akılcı ve kafamızı çalıştırırsak ekonomiyi toplar ve üstüne fark bile atarız. Tıkır tıkır işleyen bir alt yapı, bir düzen ve takımımız olur.

Ama açık konuşayım bizde öyle bir potansiyel görmüyorum, scout ekibindekiler daha çok okey oynamaya gelmiş kişiler gibi. Belki iyi isim öneriyorlardır ama bunu ikna etmekte bir sanat. Luyindama marcao scout transferi deniliyor ama değil bana göre bunların hammadesinden bulursan scout olur 19-20li yaşlarında yani.

20 dakikadır yazan yok, nöbet ölmüş
Çok hareketli geçebilecek zannetmiğimiz nöbet maalesef önce başkanın beklentiye sokması ardından gitmesini istemediğimiz adamların takımda kalması nedeniyle hiçbir oyuncu alınamayıp bugün bu sorunları getirdi Allah yardımcımız olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt