- 6 Eylül 2014
- 95.510
- 65.984
- 4.608
Bizle gırgır geçme üstat yaraliyizFederasyona bildirildi kardeşim için rahat olsun Teixeira Galatasaray'da !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizle gırgır geçme üstat yaraliyizFederasyona bildirildi kardeşim için rahat olsun Teixeira Galatasaray'da !
İki Cezayirli şov yaparlar belkiFeghouli gitmeden Ghezzal'in gelmesi mantıklı gelmiyor.
Olmazsa banlanman icin adminlere dilekce sunacamFederasyona bildirildi kardeşim için rahat olsun Teixeira Galatasaray'da !
Araya sıkıştırmıslar helal olsun ruhumuz duymadi
Feghouliyi 10 numara oynatırsak anca öyle olurİki Cezayirli şov yaparlar belki
Ya birkac girla yapan arkadasi ciddiye alip cevap verdim.her kelimemden,her cümlemden alinti yapip bana aksine, baska seyle ve yanlis cevap verip,rahatsiz ettiler.bende salak gibi gaza gelip sayfalarca sacmaladim.sergen zerenle kafa bulup,akliyla,forum yansitigi karaktere laf sokusturup durdular isteBilmem
2 saatlik süreçte kimin pompa yaptığına bağlı
Raporladim
Sergen sen uyuyon muYa birkac girla yapan arkadasi ciddiye alip cevap verdim.her kelimemden,her cümlemden alinti yapip bana aksine, baska seyle ve yanlis cevap verip,rahatsiz ettiler.bende salak gibi gaza gelip sayfalarca sacmaladim.sergen zerenle kafa bulup,akliyla,forum yansitigi karaktere laf sokusturup durdular iste![]()
Hm?Nord-Rhein Westfalen’da Aachen civarı iyi durumda mı en azından?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
olabilir boynumuz kıldan incedirOlmazsa banlanman icin adminlere dilekce sunacam
Marcos do Nascimento TeixeiraFederasyona bildirildi kardeşim için rahat olsun Teixeira Galatasaray'da !
Adını eski haline getir yahu.Ya birkac girla yapan arkadasi ciddiye alip cevap verdim.her kelimemden,her cümlemden alinti yapip bana aksine, baska seyle ve yanlis cevap verip,rahatsiz ettiler.bende salak gibi gaza gelip sayfalarca sacmaladim.sergen zerenle kafa bulup,akliyla,forum yansitigi karaktere laf sokusturup durdular iste![]()
Aynı durumda adamlar 19:05'de transfer açıkladılar. Yazık bizim klübe cidden.Yemişim öyle centilmenliği
Texexirayi almışız hiç soylemiyorsunMarcos do Nascimento Teixeira![]()
Kesin bilgi mi?Marcos do Nascimento Teixeira![]()
Y ne demekBir y olmayacak yine