Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic bi bilgilendirme yok,fatih hoca antrenmanda gülüyor,baskan hep mutlu.futbol takimi ne olacak dusunen yok.

Dun o bahsettigin abi benmiydim sergi

Sanirim 3 sene once senle atismamiz olmustu

Kalbini kirdiysam ozur dilerim guzel insan

Hasta oldugunuda bilmiyordum

Geçen yıl 50 tane scout hamlesi olmuştu parasızlıktan olmamıştı şimdi ne olduda dedelere milyon eurolar dökmeye çalışıyoruz. Scout ekibi bulamadı mı genç sol bek madem 4-5 milyon bonservis verebileceğiz? bari düşük maaş verip sonra satma ihtimalimizi gözetiriz.
Para olunca sapıtıyoruz
7 milyona Stanciu var ister misin!

Konunun başlığının değiştirilmesini talep ediyorum.

Defansa mutlaka Türk almamız lazım bizim. Olası transferlerin yabancı olacağını düşünürsek, bu transferler sonrası 3 Türk yazmak çok zor kadroya. Hepimiz Kerem'i banko düşünüyoruz 11'de ama Terim'in ilk etapta ideal 11'inde olmayacaktır Kerem. Ama daha çok süre alacaktır bu sene tabiiki.

lineup-12.webp

Ben bundan sonra ne senle ne de forumun diger kesimiyle muhattap olmayacağım.ici bos bi mevzu üzerinden sayfalarca rezillik yasandi.sergen zerenle istediğiniz kadar eglenin,hakaret de edin.edenler olmus zaten sergenin yasi 12,bilmem ne diye.o bu forumun bi karakteri,istediginizi soyleyin.artik ilgilenmiyorum,şaklabanliklar yapip foruma nese katmaya da calismayacagim.iyi forumlar

👍👍

Biri sergiye mesajimi iletsin beni engellemis galiba goremiyor

Tatmin etmeyeceğinin farkındayım ama sol beke yüksek maliyetli Alioski veya PvA gibi isimler yerine Umut'u isterim şahsen. ADS için bile bu transferin olabilitesi bizim yönetimde bitirebilir sanırım (!). CL falan hikaye zaten bu vakitten sonra. Yerel için ise sol bek mevkisi için yüksek maliyetlere gerek yok.

Emre mor henüz gelmedi mi? demekki sözleşme fesih prosedürleri uzadı..

Bu arada Gedson olayi hakikaten mantiksizlik. Yaw ha 13 milyon ha 15 milyon. Zaten bu adam kotuyse 10 milyon da olsa alinmayacak ama iyiyse demekki 15 milyona degecek performans vermis ki bu adamin tavani bizde olmasina ragmen 30 milyonlari gecer. Gercekten beceriksizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt