Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tdsi terim
Başkanı burak
Stadı inşaat
Zemini patates
Oyuncu kadrosu ptt
Teknik heyeti işe yaramaz
Altyapı topçuları torpilli
Ligi hüsran
Avrupası hüsran
Sponsoru yok
Amatör branşları leş
Duyumcuları yalancı
Gstvsi yağcı
Ekonomisi batık
Arazileri peşkeş çekilmiş
Belli bir taraftar kesimi mamalı
En büyük taraftar grubu rantçı

Nasıl bir kulüp olduk böyle biz

Bizi bu hale, bu seviyeye,3.lig topçusu için 1 ay nöbet tutma durumuna,avrupayı daha ilk maçtan gözden çıkarma düşüncesine kim getirdi,niye getirdiler,biz buna nasıl müsaade ettik

Çok yazık
Bir müddet futbolla ilişiğini tamamen kesmeni, bir tıp doktoru olarak öneriyorum. Yaşının genç olduğunu tahmin ediyorum, dert sahibi olma, futbolun, hatta tümüyle sporun KGG yahu...

Gedsonsuz da hiçbişey hallolmaz.
Gedson olmasin saglam 6 ve 10 olsun tercih ederim bir iyi futbolcu yerine 2 iyi futbolcu tercihimdir belki herkes besiktas macinda kaldi seri icinde kadikoydeki fener macinda kalmisti olursa ne ala ama olmazsada dunyanin sonu degil 8 numara bulmak 6 numara ve 10 numaradan daha kolay tabi bence

:ROFLMAO:Bir müddet futbolla ilişiğini tamamen kesmeni, bir tıp doktoru olarak öneriyorum. Yaşının genç olduğunu tahmin ediyorum, dert sahibi olma, futbolun, hatta tümüyle sporun KGG yahu...
Bu elemanın derdi gs değil çok şey yapma. Satır satır yazmış bir halt biliyormuş gibi

Bir müddet futbolla ilişiğini tamamen kesmeni, bir tıp doktoru olarak öneriyorum. Yaşının genç olduğunu tahmin ediyorum, dert sahibi olma, futbolun, hatta tümüyle sporun KGG yahu...
Yazdığımın 10da 1i kadar dert etmiyorum ama bile bile lades diyoruz ve nerdeyse kimse farkında değil buna tutuluyorum

İsyan ateşi görsem gözüm arkada kalmadan inzivaya çekilicem ama ateşi göremiyorum :)

bizim paramız yok ki scout ekibini ne yapalım? herifler bulsa da alamıyoruz zaten. fifa için gözlem mi yapıyorlar?

kapatalım gitsin en iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt