Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.594
- 104.472
- 5.238
Tansel kim beTansel seni nasıl enseledik ama
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tansel kim beTansel seni nasıl enseledik ama
![]()
Bu çocuktan vazgeçemiyorum. Kabullenemiyorum bu kadar düşmesini. Ah be koçum ahh.. Neden böyle oldu neden..Celta Vigo, Emre Mor'un sözleşmesini feshedecek. (Marca)
![]()
hayat neden olmasin
Dişilerin işi o ztn kan emmek evli olanlara slmSadece disileri kan emiyormuş renkdas
Marcao yu sayarım, bir de Kerem.Mohammed sonraBu arkadas 10 senedir felan kulübümüzde sikavtlik yapiyor
Ben su an hatirliyamiyorum bize adam akilli genc ucuz topcu hic kazandirdimi?
Bruma Marcao felan saymam 5 10 felan verdik bunlara
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmayacak adama 10-15 gömerler Gedson için 100 binin pazarlığını yaparlar, samimi söylüyorum piyango gibi transferGedson'u oynattık pişirdik Lille'nin önüne verdik. Soumare'yi sattılar. Gedson onlar için fırsat transferi. Muhtemelen alirlar sene sonu 30 civarına okuturlar. Bize de geçmiş olsun demek düşer.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Hakan Atasoy işteTansel kim be
Tansel Taşanlar?
2 milyon için kimdi ismini unuttum potansiyelli bi oyuncu kaçırdık, gittiler oğulcana kaç para verdiler cezası osu busu Allah bilir. Aynı olay Gedson için de olacak bak.bizim paramız yok ki scout ekibini ne yapalım? herifler bulsa da alamıyoruz zaten. fifa için gözlem mi yapıyorlar?
kapatalım gitsin en iyisi.
Colybaly2 milyon için kimdi ismini unuttum potansiyelli bi oyuncu kaçırdık, gittiler oğulcana kaç para verdiler cezası osu busu Allah bilir. Aynı olay Gedson için de olacak bak.
2 milyon için kimdi ismini unuttum potansiyelli bi oyuncu kaçırdık, gittiler oğulcana kaç para verdiler cezası osu busu Allah bilir. Aynı olay Gedson için de olacak bak.
Hah evetColybaly