Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu taraftarin %80i agir gerizekali. Bak cok ama cok agir gerizekali. Remzi S. Son yazdiklarini okudum yemin ederim üzüldüm. 3-5 senedir nerdeydiniz salaklar

Beni üzen şey sol bek diye ismi anılan kurzawa da alioski de kötü oyuncular değil ama sol bek değiller. Yani defansif özellikleri yedlin gibi KÖTÜ. Büyük takımlarda iki bekten birinin mutlaka defansif yönü kuvvetli olmalı bizde ise iki tarafta Allah'a emanet.

oyuncu adı vermeden duyum vermek bir tek bizimkilere özgü galiba ya
leş bi olay her seferinde küfrediyorum

Yuvarlak konuşarak her türlü kıvırma imkanına sahipsin... Asıl mesele bunlara sosyal medyada ciddi ciddi soru sorup takip edenler olması bence .. bunların kralı galasevgisi de o yöne kaymaya başladı ..Forumda eskiden HY Nevzat Ali Naci birşey yazınca heyecan yapardık şimdi herkes dalgaya alıyor ..

alioski
pva
moreno
rui
kurzawa

birbirinden alakasız isimler hep. nasıl bir planlama var acaba insan merak ediyor
listedeki en kaliteli topcu kurzawa fakat en iyi tercih Alioski olur çünkü göstereceği performansla ilgili soru işareti yok. Diğerlerinin tamamında farkı nedenlerle soru işareti fazla.

Sizin yapacağınız transfere sokayım, beceriksiz yalancı sahtekar herifler.

Birde burda kiyamet kopardiniz secim 15 gun gec yapildi diye secim 1 ay erken yapilsaymista birsey degismezmis elmas tarihin en kotu baskani olabilir

Öyle bir muamele yapılıyor ki sanki adamlar geleli 1 ay değil de 1 hafta oldu..1 ay oldu yönetim geleli...Beğenilmeyen Mustafa Cengiz yönetimi transferin çok daha zor olduğu ocak transfer döneminde muhammed,gedson,halil dervişoğlu,yedlin transferlerini bitirdi ki adam kanser ile boğuşuyordu edilmedik hakaret kalmadı...

Şimdi sağda solda görüyorum daha yeni gelmişler de bilmem ne..Geleli 1 ay oldu ve s.ligi ön elemesinde 21 temmuz da psv ile oynayacağımız zaten belliydi 1 aydır.. .S.ligi maçı olmasa zaten insanlar sesini çıkarmaz beklenir biraz daha...Üstelik seçilmeden önce 10 günde transferi bitiririz demissin..

Bu kulüp sivasspor mu kardeşim s.ligi ön elemesine hazırlık maçı gözüyle bakalım.. Zaten 3-4 yıldır s.ligi grup maçlarımızdan beklentimiz yoktu artık on elemelere de beklentisiz giriyoruz sağolsunlar..

Oynama garantisi verirlerse 1 sene daha gitsin burada performansı düşer yoksa terim 90+3 de oyuna alarak her maç

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adanademire yunusu vermek ahmaklik olur ..Sedat sahinturk diye bir herif için yunusu takımdan kesti bunlar bu sezon giderse Ali yavuz-denizli gibi birşey olur.. Giresun gibi mütevazi takımlara kiralamak lazım..Bunların zaten iyice totosu kalkti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt