Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni üzen şey sol bek diye ismi anılan kurzawa da alioski de kötü oyuncular değil ama sol bek değiller. Yani defansif özellikleri yedlin gibi KÖTÜ. Büyük takımlarda iki bekten birinin mutlaka defansif yönü kuvvetli olmalı bizde ise iki tarafta Allah'a emanet.
Hocam Eboue ile Riera'dan hangisinin savunmasına iyi diyebilirsin? Üstelik bu iki adamın arasında oynayan stoperler de Dany ve Semih Kaya'ydı. Gönül ister ki hem savunmada hem hücumda kaliteli olan beklere sahip olalım ama şartlar da ortada. Dünyada oyunun her iki yönünü de iyi oynayan sol bek gerçekten çok nadir.

Ben Alioski'nin transferini uygun maliyetli olması halinde istiyorum. Yedlin ile mukayese etmen de bence doğru değil. Çünkü Yedlin hücum katkısı konusunda da sınıfta kaldı. Bu adamı alırsak en azından iyi bir hücum katkısı alacağımıza eminim. Ayrıca sol iç ve kanatlarda oynayabilecek bir jokere sahip olacağız ki garabet yabancı kuralını düşünürsek bu da önemli bir artı ve en önemlisi adam sakatlanmıyor.

Küfür mü etmis adam yaw ne var eleştirmiş sadece gayet de hakli
Kolay mi bunca vaatlerle koca kulubun basina geçmek
Adam akilli bir aciklama bile yapmamissin, tamam vaatlerini gerçekleştiremezsin, çıkar bi açıklama yaparsın nedenlerini sayarsın yok 0 iletisim
Taraftarın da bir sabrı var

0 iletişim konusuna %100 katılıyorum çok mu zordu adam akıllı şeffaf bir açıklama yapmak.. Planlarımız vardı ama şöyle şöyle sorunlar oldu dersin şu kadar transfer planlıyoruz dersin isim vermeden olur biter..
Bu insanları beklentiye sokan kendileri en azından bunla ilgili bir açıklama borçlular taraftara.. Bu mesajdaki taraftarımızın yorumu da gayet yerinde küfür yok saygısızlık yok dalga da geçmemiş efendi gibi eleştirisini iletmiş .
Bu şekilde taraftarı daha çok bilendiriyorlar kendilerine

koskoca mason azamı üstadı kıytırık twitter kullanıcısını ciddiye alıp cevap yazıyor ilginç bir simulasyondayız

Elmas yonetimini savunanlara soruyorum 40 milyon usd kasa kolayligi noldu cezalar odenmeyenler 40 milyon usd uzerindemi ki hic sanmiyorum albayrak zaten 300 milyon tl diye soylemis atmaya gelince mangalda kul birakmayan baskan hani ailene yalan soylemezdin ? 1 yildir hazirlaniyorlarmis kulahima anlatsinlar Fatih terimi arasan oyunculara ne kadar borc var soylerdi 1 yil hazirlanan yonetim boylemi olur resmen cuvalladilar su an icin savunulacak tek yanlari yok benim akrabam olsa savunmam utanirim

Ben normalde transfer sürecinde taraftarin baski yapmasini ve olaya dahil olmasini elestiriyordum herzaman Ama bu kez farkli

Secim döneminde bile bile ne yazik ki beklenti yarattilar realist olmak varken 10 gune halledecegiz psv macina tam kadro olacagiz dediler

Bu tarz aciklamalar yaparak beklenti yaratirsan taraftar da sabirsiz bir sekilde dogal olarak beklenti olusur

Ayrica psv macinin gelecek hafta olmasi elestirilerin sert olmasini sagliyor,Bizim hedefimiz avrupa olmali Ama takim hala eksik

Halen davasi süren cezalarin, transfer cezalari bekleyen oldu mu mesela?
Başkan olacak adam hiç araştırmamış yani öyle mi? Hepsi sürpriz şekilde piyangodan çıkmış aa demişler gelince bunlar varmış. Zerre inanmıyorum. Doğru düzgün açıklama da yapmıyorlar. Sürünmeye devam ediyoruz. Kulübün iyiliğini istemesek zaten ses etmeyiz bize ne der çekiliriz. Endişe duyuyoruz ki bir şeyler söylüyoruz. Az önce de dediğim gibi şöyle sponsor ayarlayacağız, 10 güne transferleri bitireceğiz diye milleti gaza getirirse ağzını açar millette. Kimseye laf söyleme hakkı yok kimsenin. Bahane bunlar.

pohpohlamayı bırakın artık. bizde elması destekledik. çalıştığınız firmada bu işi 1 hafta içinde bitiririm diyip 30 günde hiçbir somut adım atamazsan kıçına basarlar tekmeyi.

vizyon, misyon alayı hikaye. bu kadroyla alsın bakalım 2-3 mağlubiyet görelim bu "vizyon"cu arkadaşları.

sen koskoca gs kulüp başkanı olmuşsun, bunun ekmeğini, sütünü, kaymağını yiyeceksin ama iş icraate gelince vay efendim mali durumu bilmiyorduk, yasağımız vardı diyeceksin.

bu saatten sonra bütün topçuları takır takır getirse bile, elmas yönetimi 1 aylık süreçte güven kaybetmiştir. görünen o ki, türbe ve makam ziyaretleri bitmeden de herhangi bir icraat yapamayacak.

biz katiyen transfer işini becerebilen bi yönetime kavuşamıyoruz. ünal aysalın ilk dönemi hariç hep kahır

Küfür mü etmis adam yaw ne var eleştirmiş sadece gayet de hakli
Kolay mi bunca vaatlerle koca kulubun basina geçmek
Adam akilli bir aciklama bile yapmamissin, tamam vaatlerini gerçekleştiremezsin, çıkar bi açıklama yaparsın nedenlerini sayarsın yok 0 iletisim
Taraftarın da bir sabrı var

mc ye sallarken iyiydi ama dimi :d

Ben normalde transfer sürecinde taraftarin baski yapmasini ve olaya dahil olmasini elestiriyordum herzaman Ama bu kez farkli

Secim döneminde bile bile ne yazik ki beklenti yarattilar realist olmak varken 10 gune halledecegiz psv macina tam kadro olacagiz dediler

Bu tarz aciklamalar yaparak beklenti yaratirsan taraftar da sabirsiz bir sekilde dogal olarak beklenti olusur

Ayrica psv macinin gelecek hafta olmasi elestirilerin sert olmasini sagliyor,Bizim hedefimiz avrupa olmali Ama takim hala eksik
Sadece baskan 3-4 yerde canli yayinda bu vaatleri verdi ek olarak 2. Adam isitan gun psv macinin onemini biliyoruz tam kadro olacagiz dedi bari 1 orta saha 1 sol bek alsalardi. Neyse simdi polyana saldirisina ugrayip mihlanacagiz durduk yere

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ceza muhabbeti de sacma

Cezamiz olsa aytac Alpaslan ve baris alper’i nasil transfer ettik

Hadi ikisinin bonservisi elindeydi,baris alper icin bonservis bedeli de ödedik yani hersey mumkun

Pva veya Alioski
Açıkçası bu oyuncular tahminen 1,5-2m arası maaş ve 1-1,5m arası imza parası isterler.
0,5 - 1m arası maaş ve 2-3m bonservisle daha genç scout işi bir transferi tercih ederim. İşleri bu değil mi, bir zahmet bulsunlar !
Saracchi 23 yaşında Leibzig gibi scout sistemiyle yönetilen kulüpte
500 k kiralama bedeli 1.5 milyon maaşa geldi. Sonuç?

Sonuç : her scout transferi iyi sonuçlanacak diye bir şey yok.

Biz uel den devam, ozamana kadarda transfer gelmezse konf.liginden devam. Lig baslangicina kadar gelmezse hatay macinda istifa seslerini duyariz statda

Lequipe haber girmiş. Kurzawa Türkiye için çok istekli değil, İngiltere’yi tercih ediyor. Ancak İngiltere’den gelmiş bir teklif yok.

Come to Galatasaray tayfa işbaşına.

Dediğim olay başladı öyle kibar kibar konuşup işin içinden çıkamazsınız özellikle psv maçında olabilecek farklı mağlubiyetle olacaklar belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt