Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sn sanver bu işi rezan epözdemire bıraksın. O taraftarın anladığı dilden konuşur. Zaten basın sözcüsü büyük ihtimal kendisi olacak. Ama remzi beyin bu ağzı bozuk taraflarla işi var cüneyt beyin de dediği gibi twitter dan konuşmasın.

MC yönetimi için Ocak sonuna kadar olan yorumlarla son 1 haftaki yorumlar 180 derece ters bjkye sadece 1 gol atsak sene sonu yorumlar da aynı şekilde dönecekti . PSV maçına yetişmedi en azından Ağustos ayı güzel geçer umarım Elmas yönetimi ilk raundu kaybetse de bitmiş bir durum yok şimdilik..

MC yönetimi için Ocak sonuna kadar olan yorumlarla son 1 haftaki yorumlar 180 derece ters bjkye sadece 1 gol atsak sene sonu yorumlar da aynı şekilde dönecekti . PSV maçına yetişmedi en azından Ağustos ayı güzel geçer umarım Elmas yönetimi ilk raundu kaybetse de bitmiş bir durum yok şimdilik..
bu sezon şampiyon olamazsak ft/elmas'ın akıbeti ne olur sence

yeter be kardeşim, yeter canımıza tak etti artık. bu kulüp demokrasiyle felan yönetilmesin, kimin başkan seçileceğine dair son hükmü verecek bir derin yapılanma - heyet kurulsun.

sandıkta başkan seçilen kişiyi mülakata alsınlar, özellikle transfer konusunda yazılı ve görsel sunumlarla destekli teorik eğitim verilsin.

heyet uygun görmezse şutlasın geçsin. bu kadar transfer özürlü bir camia olabilir mi?

Ghezzal hayırlı olsun. birde transfer olmuyor diyorsunuz

Hesapları fake zaten taraftar hesabı bile değil. Kime mensup olduğu belli olmayan bir zat

ismi geçen sol beklerde en iyisi kurzawa ve alioski bence . hocanın alioskiye hayır diceni düşünmüyorum.

ismini paylaşamayacağım forumdan bir üye öğle saatinde aynı mesajı bana da attı
1626382874566.webp

Yanarım yanarım marcaoya yanarım. Alioski gelirse yine bir ton oradan pozisyon yiyeceğiz. Oyun yapımızla uzaktan yakından alakası olmayan bir bek. Bir yandan yedlin diğer yandan alioski paso adam kaçırırlar artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt