Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi gelir psv ilk macta turu garantiler sonra istenilen adamlar gelmez sonra lig baslar kotu baslar
Terim hoca cikip suc varsa benim der
Haftalar gecer kotu skorlar devam eder kimse merak etmesin devre arasi var der devre arasi bi halt olmaz sezon sonu der bu filmi 2 senedis iszliyoruz resmen adam kendine baskan sectirdi burda yonetime selam olsun isler biraz kotu gittimi Terim sizi taraftarin onune aninda atar ozaman mayista secime gidersiniz baskan olmussun 1 ay gecmis insan lutuf eder bir kanala cikar aciklama yapar sorulari cevaplar yok yapamaz neden sorulara verecek cevabi yok adam ankarada kendisine piyasa yapiyor simdi kendi ve aile sirketleri ismini duyuracak baskanliktan sonra hayati degisecek bu kadar dibe vurmus adami baskan secmekte bize mahsustur Faruk suren ismi olmasa 500 oy alamayacak adam bunun daha farkina varamamis

Düşünceleri şu bence;

-Risk alıp çuvalla para harcasak bile psv'yi elememiz zor,dikkatli gidelim bu sene şampiyon olmaya asılalım,transferde acele etmeyelim tarzı.

-Yada kime el atsak, çok yüksek fiyat çekiyor psv maçımızı bildiklerinden.

-Son seçenek; para harcama niyetimiz yok derme çatma kadro kurulucak.Kanser bir sezon bizi bekliyor.
Rtaş ortada ya çok ciddi bir beceriksizlik var ya çok ciddi bir yalan söyleme durumu var

Taraftarıda açık açık aptal yerine koyuyorlar

Taraftarda kendini aptal yerine koyanları savunmakla meşgul

Transferde yüksek fiyat çekmelerden şikayet edemezler,niye edemezler biliyormusun çünkü kendi ağzından 5 gün 10 gün diye söylemde bulundu,topçu ve menajerler zaten çakal bu söylemlerden sonra bizimkinin bu işten zararsız ziyansız çıkma durumu yok herkes yüksek fiyatı dayadı bunlara 10 gün dediği için

Kendi söylemleri kendi eylemlerini çürütüyo

Hadi 10 gün dayandı(1 ay oldu) menajer kucağından indi psv maçları geçti

Elensek ya psvyi geçmişler sıradaki tur için kesin transfer yapmaları lazım düşüncesi olacak topçu ve menajerlerde yine kucağa oturmuş olacaklar

Elensek taraftar isyan bayrağını göndere resmen çekecek sus payı için yine transfer yapmak zorunda yani yine kucağa geçiyoruz

Lig başlıyo taraftar protesto etmesin diye menajer topçu bunların eli mahkum diye yine kucağa alacak

Hala bişey yapmasalar aysalın dediği gibi fiyatların düşmesini bekleseler dönem sonunu bekleseler elimiz transfer yapmaya mahkum olduğu için yine kucaktayız

Bu süre zarfında bir noktada memati gibi yeter ulannn diyip abdurrahim albayrak gibide siçerim finansal fair playini hepsini alın ı benimseseler e zaten yine paraya maliyete bakmadan her türlü domalmış oluyoruz bu 1 ayı neden kaybettik

Bu işin bir sonu yok

İş bilmezliğin sonucu bu faturayı şak diye gözler önüne bi bok bilmeyen ben tarafından gözler önüne serilebiliyosa çakal menajerlerin daha ekstra neler yapacağını hayal bile edemiyorum

Göreceksiniz olur da Alioski bu mağliyetler ile gelirse çok söveriz, Yedlin de hiçbir işe yaramıyor ama Yedlin 'in transfer süreci farklı Omar 'ın geçirdiği kaza sonrası Ocak ayında bir sağ bek transferi gündeme geldi bonservis ödeyemediğimiz için Yedlin vardı o transfer edildi 1.1 mil.€ alıyor senelik Yedlin

Şimdi bile isteyece sol bekle uzaktan yakından alakası olmayan Alioski 'nin alınması üstelik bu mağliyetler ile alınması benim zoruma gidiyor, hayır sağ bek Rosier için 4,5 - 5 mil. € bonservis haberleri çıkıyor, 10 numara Stanciu için 6-7 mil.€ haberleri çıkıyor ama memlekette tek sol bek PvA ve Alioski kalmış gibi 1 senedir PvA ve Alioksi 'yi konuşuyoruz

Alioski defansif açıdan inanılmaz yetersiz bir oyuncu hani defans oyuncusu bile değil benim gözümde, böyle bir oyuncunun şüphesiz bir hücum oyuncusu olması lazım ki değil, hayır öyle bir bahsediliyor ki sanki Prime dönemindeki Caner 'in yeteneklerini alıp Alponso Davies 'in atletizmi ile birleştirmişler de ortaya Alioski çıkmış gibi, bence Alioski gelirse kalite olarak da mağliyet olarak da çok çok kötü bir transfer olacak

Aynı şeyleri PvA için de düşünüyorum, hayır Euro 2020 'yi hiç mi izlemedi Fatih Terim de hala PvA ve Alioski'yi konuşuyoruz çok merak ediyorum. Şimdiye kadar adı geçen hiçbir oyuncuyu almayı beceremediler umarım Alioski ve PvA transferleri de yatar
Hep diyorum Terim'i transfer işlerinden uzak tutacaksın arkadaş

Terim yalnızca transfer istediği mevkiyi söyleyecek

adam akıllı bir transfer komitesi olacak ve onlarda hocaya alternatifli bir liste sunacak

Ama nerede bizde öyle kurumsal işler

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rtaş ortada ya çok ciddi bir beceriksizlik var ya çok ciddi bir yalan söyleme durumu var

Taraftarıda açık açık aptal yerine koyuyorlar

Taraftarda kendini aptal yerine koyanları savunmakla meşgul

Transferde yüksek fiyat çekmelerden şikayet edemezler,niye edemezler biliyormusun çünkü kendi ağzından 5 gün 10 gün diye söylemde bulundu,topçu ve menajerler zaten çakal bu söylemlerden sonra bizimkinin bu işten zararsız ziyansız çıkma durumu yok herkes yüksek fiyatı dayadı bunlara 10 gün dediği için

Kendi söylemleri kendi eylemlerini çürütüyo

Hadi 10 gün dayandı(1 ay oldu) menajer kucağından indi psv maçları geçti

Elensek ya psvyi geçmişler sıradaki tur için kesin transfer yapmaları lazım düşüncesi olacak topçu ve menajerlerde yine kucağa oturmuş olacaklar

Elensek taraftar isyan bayrağını göndere resmen çekecek sus payı için yine transfer yapmak zorunda yani yine kucağa geçiyoruz

Lig başlıyo taraftar protesto etmesin diye menajer topçu bunların eli mahkum diye yine kucağa alacak

Hala bişey yapmasalar aysalın dediği gibi fiyatların düşmesini bekleseler dönem sonunu bekleseler elimiz transfer yapmaya mahkum olduğu için yine kucaktayız

Bu süre zarfında bir noktada memati gibi yeter ulannn diyip abdurrahim albayrak gibide siçerim finansal fair playini hepsini alın ı benimseseler e zaten yine paraya maliyete bakmadan her türlü domalmış oluyoruz bu 1 ayı neden kaybettik

Bu işin bir sonu yok

İş bilmezliğin sonucu bu faturayı şak diye gözler önüne bi bok bilmeyen ben tarafından gözler önüne serilebiliyosa çakal menajerlerin daha ekstra neler yapacağını hayal bile edemiyorum
Ozet gectim renktas cok uzun olmus.
20210716_000702.webp

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ismi geçen sol beklerde en iyisi kurzawa ve alioski bence . hocanın alioskiye hayır diceni düşünmüyorum.

Zaten daha sezonun başında hocanın Alioski'yi istediği hatta Albayrak2ın Alioski'ye doğum gününde saat gönderdiği konuşuldu ama turnuvadan sonra Alioski 2.5 milyon yıllık istediği için maliyetinden dolayı olmadı denildi. Belki şimdi kimsenin ona o parayı vermeyeceğini anlayıp 1.5 civarına okey olmuştur o yüzden tekrar öne çıkmıştır. Alioski zaten hocanın sevdiği tarz bir oyuncu o yüzden istemediğine net inanmıyorum. Yalnız en azından sol bek ve Gedson yada başka bir 8 numara şimdiye kadar bitmeliydi bu konuda büyük eksi yediler. Divan kurulu toplantısını bekliyorum orada çoğu şey cevap bulacaktır gerek sponsor, gerek transferin neden geciktiği yönetime ciddi eleştiriler olacaktır çünkü.

Saracchi 23 yaşında Leibzig gibi scout sistemiyle yönetilen kulüpte
500 k kiralama bedeli 1.5 milyon maaşa geldi. Sonuç?

Sonuç : her scout transferi iyi sonuçlanacak diye bir şey yok.

Hiçbir transferin garantisi yok ama yine de yaklaşımımız bu şekilde olmalı.
Saracchi seviyesindeki bir oyuncu şu an bonservisli oyuncumuz olsaydı ya bir sezon daha şans daha şans verilirdi ya da şimdiye kadar satılırdı. (Babel-Feg vs gibi fahiş maaşları olmadığı sürece tabi)
Belki de scout ekibini baştan aşağı değiştirmek gerekiyor.

winger Andros Townsend appears likely to depart after failing to agree terms.

🧐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt