Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.167
- 95.510
- 5.263
Bu Alioski hıyarına hiç alışamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adanademire yunusu vermek ahmaklik olur ..Sedat sahinturk diye bir herif için yunusu takımdan kesti bunlar bu sezon giderse Ali yavuz-denizli gibi birşey olur.. Giresun gibi mütevazi takımlara kiralamak lazım..Bunların zaten iyice totosu kalkti
Rtaş ortada ya çok ciddi bir beceriksizlik var ya çok ciddi bir yalan söyleme durumu varDüşünceleri şu bence;
-Risk alıp çuvalla para harcasak bile psv'yi elememiz zor,dikkatli gidelim bu sene şampiyon olmaya asılalım,transferde acele etmeyelim tarzı.
-Yada kime el atsak, çok yüksek fiyat çekiyor psv maçımızı bildiklerinden.
-Son seçenek; para harcama niyetimiz yok derme çatma kadro kurulucak.Kanser bir sezon bizi bekliyor.
Hep diyorum Terim'i transfer işlerinden uzak tutacaksın arkadaşGöreceksiniz olur da Alioski bu mağliyetler ile gelirse çok söveriz, Yedlin de hiçbir işe yaramıyor ama Yedlin 'in transfer süreci farklı Omar 'ın geçirdiği kaza sonrası Ocak ayında bir sağ bek transferi gündeme geldi bonservis ödeyemediğimiz için Yedlin vardı o transfer edildi 1.1 mil.€ alıyor senelik Yedlin
Şimdi bile isteyece sol bekle uzaktan yakından alakası olmayan Alioski 'nin alınması üstelik bu mağliyetler ile alınması benim zoruma gidiyor, hayır sağ bek Rosier için 4,5 - 5 mil. € bonservis haberleri çıkıyor, 10 numara Stanciu için 6-7 mil.€ haberleri çıkıyor ama memlekette tek sol bek PvA ve Alioski kalmış gibi 1 senedir PvA ve Alioksi 'yi konuşuyoruz
Alioski defansif açıdan inanılmaz yetersiz bir oyuncu hani defans oyuncusu bile değil benim gözümde, böyle bir oyuncunun şüphesiz bir hücum oyuncusu olması lazım ki değil, hayır öyle bir bahsediliyor ki sanki Prime dönemindeki Caner 'in yeteneklerini alıp Alponso Davies 'in atletizmi ile birleştirmişler de ortaya Alioski çıkmış gibi, bence Alioski gelirse kalite olarak da mağliyet olarak da çok çok kötü bir transfer olacak
Aynı şeyleri PvA için de düşünüyorum, hayır Euro 2020 'yi hiç mi izlemedi Fatih Terim de hala PvA ve Alioski'yi konuşuyoruz çok merak ediyorum. Şimdiye kadar adı geçen hiçbir oyuncuyu almayı beceremediler umarım Alioski ve PvA transferleri de yatar
Ozet gectim renktas cok uzun olmus.Rtaş ortada ya çok ciddi bir beceriksizlik var ya çok ciddi bir yalan söyleme durumu var
Taraftarıda açık açık aptal yerine koyuyorlar
Taraftarda kendini aptal yerine koyanları savunmakla meşgul
Transferde yüksek fiyat çekmelerden şikayet edemezler,niye edemezler biliyormusun çünkü kendi ağzından 5 gün 10 gün diye söylemde bulundu,topçu ve menajerler zaten çakal bu söylemlerden sonra bizimkinin bu işten zararsız ziyansız çıkma durumu yok herkes yüksek fiyatı dayadı bunlara 10 gün dediği için
Kendi söylemleri kendi eylemlerini çürütüyo
Hadi 10 gün dayandı(1 ay oldu) menajer kucağından indi psv maçları geçti
Elensek ya psvyi geçmişler sıradaki tur için kesin transfer yapmaları lazım düşüncesi olacak topçu ve menajerlerde yine kucağa oturmuş olacaklar
Elensek taraftar isyan bayrağını göndere resmen çekecek sus payı için yine transfer yapmak zorunda yani yine kucağa geçiyoruz
Lig başlıyo taraftar protesto etmesin diye menajer topçu bunların eli mahkum diye yine kucağa alacak
Hala bişey yapmasalar aysalın dediği gibi fiyatların düşmesini bekleseler dönem sonunu bekleseler elimiz transfer yapmaya mahkum olduğu için yine kucaktayız
Bu süre zarfında bir noktada memati gibi yeter ulannn diyip abdurrahim albayrak gibide siçerim finansal fair playini hepsini alın ı benimseseler e zaten yine paraya maliyete bakmadan her türlü domalmış oluyoruz bu 1 ayı neden kaybettik
Bu işin bir sonu yok
İş bilmezliğin sonucu bu faturayı şak diye gözler önüne bi bok bilmeyen ben tarafından gözler önüne serilebiliyosa çakal menajerlerin daha ekstra neler yapacağını hayal bile edemiyorum
Son tarih bugun mu 17 Temmuz mu?
ismi geçen sol beklerde en iyisi kurzawa ve alioski bence . hocanın alioskiye hayır diceni düşünmüyorum.
Puhahahahahkardeş sen sal bir forumu en iyisi.
2 aydır burda yapmadığın fanboyluk kalmadı bir de forumu beğenmiyor. beğenmiyorsan git twitterde öv başkanını
Ekli dosyayı görüntüle 130876
Ekli dosyayı görüntüle 130877
Saracchi 23 yaşında Leibzig gibi scout sistemiyle yönetilen kulüpte
500 k kiralama bedeli 1.5 milyon maaşa geldi. Sonuç?
Sonuç : her scout transferi iyi sonuçlanacak diye bir şey yok.
Yani yarin 2 kisi alirsak kesin oynar. Bir umut...53dk içinde kadro gönderilmeli
oraya yazılmayanlara 2 kişi eklenebilir maçtan 20 civarı saat öncesine dek