Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış alperi önceden şu günde şu saatte açıklanacak diye bilen duyumcu var mı ona güvenelim böle twitterda hesap açık adına Galatasaray ile ilgili isim koyanlar duyumcu olmuş başımıza

duyumcular niyeyse son zamanlarda hatta uzun bir zamandır kuşspor sayfalarının adminleri gibi.. seviye aynı, kafa aynı. aynı şeyleri mi kullanıyorlar, yedikleri içtikleri mi aynı bilemedim

16 takipcisi varsa güvenilir hepsini paylaşın görür görmez.
Net bilgiyi anlık alabilmek için anlık bildirimleri açtık
D38B9FEB-0767-4B29-BE45-F21602CA93A2.webp

Bu arada, G.Sevgisi'nin el değiştirdiğini düşünmüyorum. Ama net bir şekilde haber kaynakları kesilmiş. Burak E. seçildiğinden beri olumlu, zor, listede, müspet vs demekten başka hiçbir halt söylemedi. Yakında küfür yemeye başlar.
Gurrpegi Haluk ve Rodop da öyle, bir hafta önce olan gelişmeyi haber giriyorlar. Şuan en güncel duyumu veren kişi bu hesap.

Benim bildiğim hocayla eğer opsiyonu kullanıp uxatsaydı mc yılbaşından sonra devreye giren yeni vergi kanuna tabi olmayacaktık. Şimdi yoktan yere hoca 20m alacak desek gte 10 m civarı vergi kaçacak

Burak Elmas'ın adı geçtiğinde başkanlık için ali koç v2. olacak diye yorum yapmıştım.ali koç kadar da olamayacak herhalde.10 gün içinde transferi bitiriyoruz dedi yok.stadyum isim sponsoru hazır açıklıyoruz dedi yok.

Kardeşim kimse senden 10 gün içinde transferi bitirmeni beklemedi beklemiyorda ya da stada 100 milyon dolarlık isim sponsoru açıklamanı da beklemedi beklemiyor.

Tutamayacağın sözleri verip Niye insanları durup dururken beklentiye sokuyorsun?

Lan tek geyik yapın da suraya olumsuz haber koymayın Allah askina.kurzawanin ikna olmadigini biliyoruz,yeni biseymis gibi lequipeden haber kirkip paylaşıyorlar.biktim

Burak elmas ve ali koc ne alaka ya.biz parasi icin secmedik burak elmasi.su an tek sikinti transfer konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt