Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.663
- 4.878
pcde 3 sekme açık sadece. başka bir şeye bakmıyorumNet bilgiyi anlık alabilmek için anlık bildirimleri açtık
Ekli dosyayı görüntüle 130882
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pcde 3 sekme açık sadece. başka bir şeye bakmıyorumNet bilgiyi anlık alabilmek için anlık bildirimleri açtık
Ekli dosyayı görüntüle 130882
Mohikan marşıyla da iyi gider cousinpcde 3 sekme açık önümde sadece başka bir şeye bakmıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 130884
Adamı bi 4lükle forumdan püskürttünOyy bidiko bidiko
Buta pavon napiyo
Hayri abi gelsene
Kaşınıyor göbüşo
Oyy bidiko bidiko
Buta pavon napiyo
Hayri abi gelsene
Kaşınıyor göbüşo
Adamı bi 4lükle forumdan püskürttün
bu haberi ilk nerden duydun ?Lan tek geyik yapın da suraya olumsuz haber koymayın Allah askina.kurzawanin ikna olmadigini biliyoruz,yeni biseymis gibi lequipeden haber kirkip paylaşıyorlar.biktim
agla kolpaciGeyik muhabbetiniz de nobet gibi les
Geyik muhabbetiniz de nobet gibi les
ben burak elması hiç seçmedim reis.geçmişteki yorumlarıma bakabilirsin.tek sıkıntısı transfer konusu da değil.Vaat verip yerine getirmemek gerçi biz alışkınız yıllardır.Dursunlar Cengizler.Ama gelen gideni aratacak olursa da saçma bir hal alıyor işler.Geldiğinden beri dişe dokunur bir iş yapmadı.Umarım yanılırım da kayınpederi gibi kulübü batırmaz.Burak elmas ve ali koc ne alaka ya.biz parasi icin secmedik burak elmasi.su an tek sikinti transfer konusu
f5liyorum 10dkdırkadro bildirmeyi unutmamislardir ins
Kalite yok,luzumsuzluk var daha cok o mizahta.eski adin neydi bilmiyorum ama yoksay listemdesin uzun zamandir.bi dogru karar daha vermişim zamaninda.madem yoksaydin,nasil alinti yapiyosun da dersin simdi.engelli listemde olsan da okuyabiliyorum yorumlari.niye bu kadar uzun aciklama yaptim onu da bilmiyorum,yorulmak istedim lüzumsuz yere sanirim.iyi forumlar husnu kardesKaliteli mizah rahatsız etmiş olmali