Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sergen aslında bestekar söz yazarı falan biliyosun 10 senedir söylüyoKaliteli mizah rahatsız etmiş olmali
Sergeni sergenin silahıyla vurup topu çatala astın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen aslında bestekar söz yazarı falan biliyosun 10 senedir söylüyoKaliteli mizah rahatsız etmiş olmali

Kalite yok,luzumsuzluk var daha cok o mizahta.eski adin neydi bilmiyorum ama yoksay listemdesin uzun zamandir.bi dogru karar daha vermişim zamaninda.madem yoksaydin,nasil alinti yapiyosun da dersin simdi.engelli listemde olsan da okuyabiliyorum yorumlari.niye bu kadar uzun aciklama yaptim onu da bilmiyorum,yorulmak istedim lüzumsuz yere sanirim.iyi forumlar husnu kardes
Senin kadar fake degilim en azindn at kafasıagla kolpaci
f5liyorum 10dkdır
Ekli dosyayı görüntüle 130887
cok zayif calis da gel aslanimSenin kadar fake degilim en azindn at kafası
Son iki kelimede niyet olarak hakaret sezdimSenin kadar fake degilim en azindn at kafası
raporladim umarim geregi yapilirSon iki kelimede niyet olarak hakaret sezdim
Gereği yapılmalı
Geleni geçeni üye yaparlarsa olacağı buSenin kadar fake degilim en azindn at kafası
Slim fit Reyizin ömrü 3 ayFener sampiyon olur.
![]()
Galatasaray AŞ | Member associations
UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions...www.uefa.com
h-o