Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatta en sevmediğim insan tipi yediği kaba pisleyendir. Bu veledin adına nöbet açıldı, insanlar ilgi gösterdi. Ama bu ne yapıyor yok forum leş, yok nöbet leş. Sürekli insanlara saldırı. gider 3 takipçili hesabı paylaşır ona inanır nerdeyse gs resmi hesabını paylaşana kolpa der. Yaşam formu nöbet olmuş asıl hesabından çıkıp fake hesabına geçer.
Kim yav o

h-o
bu ne renktaş ztk kadro seçimi mi

linnes napıo orda

h-o

yeni forvetimiz diagne'yi listeye yetiştirmişiz gibi gözükmekte

IMG_3006.webp

h-o
bu lig için mi cl elemeleri için mi tam anlayamadım linnes donk falan var
burda olması gerekmiyor mu kadronun

hayatta en sevmediğim insan tipi yediği kaba pisleyendir. Bu veledin adına nöbet açıldı, insanlar ilgi gösterdi. Ama bu ne yapıyor yok forum leş, yok nöbet leş. Sürekli insanlara saldırı. gider 3 takipçili hesabı paylaşır ona inanır nerdeyse gs resmi hesabını paylaşana kolpa der. Yaşam formu nöbet olmuş asıl hesabından çıkıp fake hesabına geçer.
E yok daha neler ..ben uzun zamandir kimseyle kavga etmedim.kavga ettigim icin de birgun olsun ceza almadim.yalan atma bari.kimseye kufur de etmedim.ikili diyaloga da girmedim,bu geceki luzumsuzluga kadar.3 takipcili hesaplari dda paylasmadim hic bi zamanki,3 senedir haber tasimiyorum foruma eskisi gibi.bari dogruyu soyle hak vereyim..7 senedir sahte hesabimda yok.transfer dönemlerinde forumdayim ama sabah aksam yangin yapmiyorim herkes gibi.ortam ise gerçekten les transfer olmadigi icin.mac oldugu gun beni forumda goremezsin.senede 6 ay ceza aliyorum bilerek forumdan,şampiyonluk totemi niyetine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt