Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun geceden beri hepinizin üzerime gelip ilgi cekmek istemesi gibi mi? @At Kafası bu yazacagim da sana ve digerlerine.ben ne yazsam sen niye boylesin sergen,sen niye şoylesin falan.size ne kardesim.ister 1 saat yazmam foruma,ister gece gelirim.ben size diyomuyum siz niye boylesiniz diye,niye bu kadar her yazdığıma takintilisiniz diye sorguluyor muyum.engelle gec.
1626431150972.webp

Dun geceden beri hepinizin üzerime gelip ilgi cekmek istemesi gibi mi? @At Kafası bu yazacagim da sana ve digerlerine.ben ne yazsam sen niye boylesin sergen,sen niye şoylesin falan.size ne kardesim?ister 1 saat yazmam foruma,ister gece gelirim.ben size diyomuyum siz niye boylesiniz diye,niye bu kadar her yazdığıma takintilisiniz diye sorguluyor muyum?engelle gec.

Dun geceden beri hepinizin üzerime gelip ilgi cekmek istemesi gibi mi? @At Kafası bu yazacagim da sana ve digerlerine son cevabim.ben ne yazsam sen niye boylesin sergen,sen niye şoylesin falan.size ne kardesim?ister 1 saat yazmam foruma,ister gece gelirim.ben size diyomuyum siz niye boylesiniz diye,niye bu kadar her yazdığıma takintilisiniz diye sorguluyor muyum?engelle gec.
1626431254407.webp

Zaten cle katilamicagimizi bildikleri icin agirdan aliyorlar, hele turun ikiye ciktigi Zaman hepten agira aldilar. 1 tur bile olsa acele etmezdiler o turun gecilmesine bakardilar. Senelerdir ayni terrane, Hala Transfer bekleyen var. Agustosa dogru transferler aciklanir.

Leeds forumuna baktim. Ne teknigi takdire sayan ne de top seviyede fakat savasciligi sayesinde burdayiz vs diyor. Genelde bir saygi soz konusu.
ömer bayramda savaşçı tekinik yok ,orta yok ,taktik bilgisi yok malak gibi koşuyor boğuşuyor başkasına gerek yokki . kolomiyalı yairo moreno vardı bonservissiz onu alsaydık daha ucuza gelirdi

Rezan bey cikacakmis yayina,iki saat ogulcan konusur simdi

Konu iyice sergenin basın açıklamasına döndü

Takım zaten bitik bide bunla uğraşıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt