Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ne başkandan ne yönetimden umutsuz değilim 10gunde transfer lafına çok gereksiz takıldı insanlar adam o cümleyi.mecazi kurdu canlı yayında şahsen elmas yonetimine puanım transferle olmayacak
Kulübün ve hocanın haklarını en üst perdeden koruyabileceklermi
İletişim konusunda yıllardır rezalet olan kulüp değişecek mi
Yeni tesisler ve sponsorlar gibi konuları nekadar yapabilecek

Yani transfere çok takılmayın 10tanede transfer yapsan şampiyonlar ligine kalamayiz bu şekilde
Bende başkanı destekliyorum inanıyorum da ama bence gereksiz takılmadı konuşacağı her kelime söz niteliğindedir ha iyi yoneteceklerine inanıyorum Avrupa da da başarı getirecek potansiyele sahip inşallah daha dikkatli davranır

Bugün transfer açıklaması olmaz bence.
Dün listeye yetişmediyse bugün için niye acele edelim 20sine kadar zamanımız var diyorlardır....
(Onayladığım için değil, yönetimi çözdüğümüz kadarıyla böyle dedim)

_______________________________________Muslera____________________________________________
Yedlin-Larssen-Sener____________________________________________Ömer-alioski-PVA-Kurzawa_
________________________________________Aytac_______________________________________________
_yunus____________________________________________________________________________Kerem___

_______________________________________Muslera____________________________________________
Yedlin-Larssen-Sener____________________________________________Ömer-alioski-PVA-Kurzawa_
________________________________________Aytac_______________________________________________
_yunus____________________________________________________________________________Kerem___
işte kadro diye buna derim

Twitterdakiler omuz sakatlığı var diyip duruyor

1626435528946.webp

şöyle düşersen sakatlanırsın

ama twitterdakiler daha iyi biliodur

Futbol dunyasında bir devrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt