Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkemizde futbol bitiyor zaten harcasinlar paraları 2-3 sene güzel futbol izleyelim boşverin amaaan

Aynen irfanda olduğu gibi rosier ve Raşid içinde 8jkye nekadar sokabilirsek sokalim muhtemelen Sergen ısrar etmese çoktan masadan kalkardı bu kekolar

Kaç gündür şu gelecek bu gelecek diye oyalıyor milleti medya
Dış basında yeni isim çıkınca anında ona dönüyorlar bir de utanmadan
Medya değil çöplük

indir (1).webp

Futbol gelişti hayri sende biliyosun

Artık takımlar hücum ve savunma setleri çalışıyo,alan açma,alan boşaltma,boş alana adam kaçırma,alan ve adam savunması,kapalı oynayanada açık oynayanada farklı varyasyon denemeleri,top sendeyken nasıl rakipteyken nasıl dizileceğin,rakip sana baskınsa bu basıyı nasıl kırıp maça ortak olacağın vs vs taktik idmanlar buna göre yapılıyo,antrenörler sürekli yeni şeyler arıyo ve deniyo,bunu uygulamalı bir şekilde çalışıyolar "sözde" değil

Bunları yapabilmek içinde mental olarak oyuncuyu güçlendirmek,hedef koymak ve oyuncu topluluğunu bu hedefe inandırmak,fiziksel olarak iyide antrenman yapmak gerekiyo,işin beslenmesi,oyuncuya duygusal modda ekstra gaz verme gibi şeylerde yan sanayi unsurlar

Biz iyi oynamıyoruz,fiziğimizde leş bunlara dayanarakta antrenman yapılmadığını söylüyoruz haklı bir şekilde,sürekli pasta kesimi ayak teniside tuzu biberi oluyo işin göze batıyo işler kötü olduğu için

Aynı terim 2012de rakipleri sahada parçalatıyodu resmen,o zamanda vardı ayak tenisi pasta kesimi,ama o zamanın antrenman metodları dünya futbolundaki futbol tarzı bize uzak değildi asgari müşterekte buluşabiliyoduk hiç sorun etmiyoduk ayak tenisini

Ama şimdi ediyoruz çünkü o zaman geçti gitti,çağa,futbolun evrildiği noktaya ayak uyduramıyoruz,maçlarda 2 kişi prese gidiyo orta sahan bomboş ters topta denizlispor bile seni ambale ediyo ve bu oyunu düzeltmesi gerekenler ders almıyo ders veriyo ancak verecekleri yani bildikleri ders artık tedavülde değil

Eskiden düz yolda aracı hareket ettirdiğinde seni indirip ehliyetini takdim ediyolardı ama şimdi park yapman lazım,l çizmen lazım,aracı stop ettirmemen lazım,ani fren yapabilmen lazım,sinyali eksiksiz vermen lazım

Herşey değişti ve gelişti,arsenal maçı 96-00 doğruları o zamanda kaldı,2012 o zamanda kaldı,dünya futbolunun en iyi dönem takımı messili villalı xavili iniestalı takım herkesi o oyunla pert ediyodu ama sonra tarihi geçti,çözüldü noldu barca geliştiremediği için o oyunu elinde messi olduğu halde çöktü

Kısaca saflarımızda yerini ayırdım,ftyi koruyucaksınız derken memleket(gs) elden gitmesin :)

Uzattım kb

üf neye cvp verecem şimdi bi ton varsayım 2012de antreman metodları dünya futboluna uzak değilmiş şimdi uzak
floryaya bakan dairede mi yaşıyosun
sonda da memleket fln
dikkat et memleketi kurtarıcam derken işleri daha da b sardırma
o imaları yapıcak şahıslar uzak dursun ltf senden başlayarak
dk başı feryat figan olmamak ftyi korumak mı oluyor yeri gelince yanlış yaptıklarını yazıyorum, idmanda bi ton şey yapılırken dangalak gibi habire yak tenisi yazılınca da "koruyorum" doğal olarak
herhangi bir antreman metoduna ya da fiziki hazırlanmaya hakimmiş gibi ahkam kesmen garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt