- 12 Temmuz 2009
- 60.960
- 24.298
- 3.138
kendisi 12 yasinda bir veled oldugundan eminim isime bak ya kafa atilacak bir tipadamın sana trol demesi aşırı komik ya![]()
sergenin hesapi olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisi 12 yasinda bir veled oldugundan eminim isime bak ya kafa atilacak bir tipadamın sana trol demesi aşırı komik ya![]()
Kusura bakma da Aanholt Saracchi'nin içinden geçer.1 aydır sol bek peşinde koşuyorlar. Adı geçen sol beklerin hiçbirinin yetenek olarak Saracchi'den bir fazlası var mı tartışılır.
Bir Kurzawa iyi, onun da sakatlık sorunu var.
Ciddi ciddi Hollandalıların küfür ettiği Aanholt, aslen sol bek olmayan Alioski, Betis'in elden çıkartmak için kırk tane takla attığı Moreno ve son 2 sezonda 33 maç kaçırmış kronik sakat olan, küme düşen takımın sol beki ile 1 aydır ilgilenip hiçbirini getiremediler.
Vallahi evin damına çıkıp sizin yapacağınız işi si***** diye bağırmak istiyorum ya artık.
O adami burayi getirin.Malesef Ahmet Denizcinin yaptigi talihsiz açiklamalar sonucu @At Kafası Arkadasim ve ben açiklama yapma geregi duyduk:
1- Ahmet Denizci denilen sahis Dün gece bize attigi mesaj ile „Hesabinizi Satin alabilirmiyim“ dedigi mesajlar elimizde mevcut ve kamuoyuna şeffaf olmak adına paylaşılabilir durumda olduğunu belirtmek isteriz
2- Yine Alioski konusunda Ahmet Denizci denilen sahis bize Menejer Whatsapp görüsmeleri yollayip „Bunlar kesin dogru altini çizerek söylüyorum“ dedi ve yolladi
3- Gedson konusunda GÖ (OT) ve Ahmet Denizcinin bir araya gelmesiyle pürüzler çikmaya basladi.
4- Ahmet Denizciyi Bu konulari konusmak adina GSC Foruma davet ediyorum.
5- World Wide Web‘in en güvenilir adresi yine Kürekkafasi_Atkafasi hesabimizi takip etmenizi öneriyorum
O barzolara kaliteli oyuncu lazım değil zaten. Gitsinler Yarmolenkoyu alsınlar.Bosverin yarmolenko fln. Fegi verelim beles, maasinin bi kisminida karsilariz isterseniz
Eyyy Ahmet Denizcimisin fenercimisin nesin
Ordan konusmak kolay
Bide buraya gel burdan konus
birazdan kolpacilar gelir forumda yapmayin adamlar kusecek falan diyecek - biraz cooldown yapalimAhmet Denizci denilen sahis AtKafasi Kürek Kafasi hesabi ve takipcilerini kırmış olduğunu en içten üzüntülerim ile belirtmek isterim

Adam idman yesin maç yapsın gelsin. Terim hazırlayamayacak bari adam hazır gelsinBu işin sonu hayrı alamet değil.
birazdan kolpacilar gelir forumda yapmayin adamlar kusecek falan diyecek - biraz cooldown yapalim![]()

Bu işin sonu hayrı alamet değil.
Ahmet Denizci denilen sahis AtKafasi Kürek Kafasi hesabi ve takipcilerini kırmış olduğunu en içten üzüntülerim ile belirtmek isterim